Naslovna
OBAVIJEST O NABAVI UDŽBENIKA
Željko Krištofić, ravnatelj   
Četvrtak, 24.07.2014
Međimurska će županija, u suradnji s gradovima i općinama, učenicima svih osnovnih škola kojima je osnivač, osigurati  besplatne udžbenike za narednu školsku godinu. 

Opširnije...
Učenici naše škole nagrađeni u kampanji "Dislajkam mržnju"
Tanja Oreški   
Subota, 05.07.2014
Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić na svečanosti koja se održala 4. srpnja 2014. u Banskim dvorima učenicima Osnovne škole Orehovica i zagrebačke srednje Grafičke škole uručila nagrade za video spotove kojima su se aktivno uključili u nacionalnu kampanju "Ne govoru mržnje na internetu".
Opširnije...
Završna priredba i podjela priznanja
Ljiljana Topličanec   
Četvrtak, 03.07.2014
U prepunoj dvorani održana je priredba povodom završetka školske godine.
Učenici su svojim kreativnim i maštovitim nastupima oduševili posjetitelje i još jednom pokazali svoje sposobnosti pjevanja, plesanja i glume. Ravnatelj škole zahvalio je svim učenicima i njihovim mentorima koji su doprinijeli izvrsnim rezultatima na  natjecanjima te im uručio priznanja.
Na kraju priredbe načelnik općine Franjo Bukal je našim izviđačima predao zastavu, a zatim su položili prisegu.Opširnije...
Krećemo na ljetne praznike
Petra Ivanušić   
Petak, 27.06.2014
Završila je još jedna školska godina, a s time i naše druženje u produženom boravku. Kako je ovo naša prva godina provođenja ove aktivnosti, odlučili smo se oprostiti na poseban način.
Opširnije...
Sportski dan u produženom boravku
Petra Ivanušić   
Nedjelja, 22.06.2014
U srijedu, 11.6.2014., organizirali smo Sportski dan u produženom boravku - naš mali festival spretnosti, brzine i izdržljivosti. Igre su osmišljene tako da razvijaju natjecateljski duh polaznika, osjećaj zajedništva, ali i da se oni pritom dobro zabave i nasmiju.
Opširnije...
Morski ugođaj u produženom boravku
Petra Ivanušić   
Utorak, 17.06.2014
Pred sam kraj školske godine zavladalo je sunčano i toplo vrijeme koje nagovještava dugoočekivano ljeto i boravak na moru kojem se svi radujemo pa zadnji dani u produženom boravku nisu mogi proći bez "morskih radionica".
Opširnije...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 6 od 324

Akcije
Hrabri telefon

Zanimljivosti*

Download NFSP!

Jeste li znali...

... da znanstvenici tvrde da djeca koja uče glazbu imaju veću sposobnost pamćenja novih riječi jer glazba potiče razvoj dijela mozga u kojem je centar za pamćenje riječi.


... da je argentinosaur, kojemu su ostatci nađeni u Južnoj Americi, najveća životinja ikad viđena na Zemlji: prema mišljenju znanstvenika bio je dug 37 metara i težak 80 tona.


... da čep kojim se zatvaraju boce pjenušca pri otvaranju može postići brzinu 50 kilometara na sat.


... da je za rad 12 linija londonskog metroa The Tube zaduženo 12 300 radnika raspoređenih na 275 postaja. The Tube ima više od 500 vagona, a svakog dana preveze 3, 6 milijuna putnika.


... da je na planinama temperatura ključanja niža od 100 stupnjeva Celzijevih jer sniženi atmosferski tlak snižava temperaturu vrenja. Tako u glavnom gradu Bolivije La Pazu, koji je na 3 6000 metara nadmorske visine, voda počne ključati na 88 stupnjeva.

... da slonova surla ima 40 tisuća mišića, koji su toliko jaki da slon njome može baciti 5-metarskog krokodila čak osam metara u visinu.

... da je babilonski zid, podignut oko 25 stoljeća prije Krista, jedan od prvih primjera čvršće utvrde: bio je dug 40 kilometara i imao je 250 kula i 100 brončanih vrata.Ankete

Lektiru
  
U slobodno vrijeme najradije
  

Tko je online?

Gostiju online: 2