Obavijest uz početak nove školske godine 2019./2020.

U nastavku pročitajte nekoliko osnovnih informacija vezanih uz nastavu informatike u školskoj godini 2019./2020.

Informatika je obavezni predmet za učenike 5. i 6. razreda, a izborni za učenike 1., 2., 7. i 8. razreda.

Potreban pribor
Za nastavu informatike potreban vam je udžbenik, radna bilježnica, obična bilježnica i olovka. Ako želite, za spremanje svojih radova možete koristiti USB ključić; za nastavu je sasvim dovoljan i 1GB (ne mora ni biti nov). Radove ćemo u školi spremati u oblaku koristeći sustav Office365 i OneDrive. Za svakodnevni rad potrebno je u svakom trenutku znati svoje AAI@EduHr korisničko ime i zaporku (isto ono koje koristite da biste pogledali svoje ocjene).

Odvijanje nastave
Nastava informatike odvija se u informatičkoj učionici. Nastava je unutar redovnog rasporeda pojedinog razreda.

Želim vam uspješnu predstojeću školsku godinu!

Vaša učiteljica Tanja

Pripremni zadaci za natjecanje Dabar

Na adresi https://loomen.carnet.hr/course/view.php?id=6383 nalaze se pripremni zadaci za natjecanje Dabar. Za njihovo rješavanje nije potrebno posebno predznanje, zadaci zahtijevaju samo malo logičkog promišljanja.

Za pristup zadacima potreban vam je AAI@EduHr identitet (korisničko ime i zaporka koje koristite kako biste pristupili ocjenama).

Želim vam dobru zabavu i puno uspjeha u rješavanju!

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.