Dragi učenici, poštovani roditelji!

Polako privodimo kraju poslove koje treba obaviti prije godišnjih odmora. Naručeni su udžbenici za sve učenike te ih roditelji ne trebaju kupovati. Na ovoj stranici imate popis dodatnih nastavnih materijala - radnih bilježnica, koje moraju kupiti roditelji. Dio tih radnih bilježnica za korisnike će zajamčenih naknada naručiti škola, a ostatak moraju nabaviti roditelji. 

U tijeku su upisi u srednje škole pa molim roditelje osmaša da prate upute i rokove koje su im dali razrednici i stručni suradnici kako bi se redovno upisali u željene srednje škole.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET, provodi istraživanje o primjeni digitalne tehnologije u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj tijekom nastave na daljinu u uvjetima proglašenja epidemije virusa COVID-19. Zato, molim roditelje naših učenika da ispune anketu na poveznici  https://upitnik.carnet.hr/index.php/733396?lang=hr za svako svoje dijete do 1. kolovoza 2020. godine.

Svim učenicima, roditeljima i zaposlenicima Osnovne škole Orehovica želim lijepe praznike i da ih provedu veselo u zdravlju. 

Ravnatelj Branko Sušec