Obavijest roditeljima i učenicima

Poštovani roditelji i učenici!

Zahvaljujući sinergiji projekta “Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2020. – 2021.)” i Općine Orehovica, prošle školske godine prikupljena su dovoljna sredstva da učenici ne moraju plaćati užinu. Općina je većinu novaca već osigurala u proračunu, ali to nije dovoljno.
Obavještavamo vas da je zbog toga i ove školske godine OŠ Orehovica poslala prijavu za uključenje u projekt „FEAD 2020./2021.“.

Za sada još nemamo podatke o tome koliko će učenika biti uključeno, stoga vas molim da obratite pažnju na mogućnost uključivanja u Projekt.

Kriteriji za uključivanje u projekt je da su učenici iz obitelji koje su korisnici dječjeg doplatka. Kao dokaz potrebno je dostaviti Rješenje o ostvarivanju prava na dječji doplatak (novo, ne starije od godinu dana) ili  Potvrdu o isplaćenom doplatku za djecu (od kolovoza 2020. pa nadalje) HZMO-a; dostupna i važeća potvrda je i kroz sustav e-Građani. Navedenu dokumentaciju učenici predaju razrednicima, a razrednici u tajništvo.

Molim roditelje da odmah pristupe prikupljanju Rješenja i Potvrda ukoliko imaju pravo i predaju razrednicima što prije. Ako ne prikupimo dovoljno potvrda, moguće je da će užinu roditelji morati sufinancirati.

Branko Sušec, ravnatelj