Radionica za ravnatelje i stručne suradnike - PEARLS

Dana 26. lipnja 2017. je u našoj školi održan stručni skup Sprječavanje ranog napuštanja školovanja pomoću inkluzivnih strategija. Skup je bio namijenjen ravnateljima i stručnim suradnicima iz osnovnih škola. 

Opširnije...

Stručno osposobljavanje učiteljica u Budimpešti u sklopu projekta PEARLS

U sklopu ERASMUS+ KA1 projekta PEARLS - Preventing Early School Leaving through Inclusive Strategies (Prevencija ranog napuštanja školovanja kroz inkluzivne strategije), devet učiteljica iz Međimurja imalo je priliku boraviti na šestodnevnom tečaju u Budimpešti. Tečaj je trajao od 24. do 29. travnja 2017. Na tečaju su sudjelovale Vesna Perhoč, Simona Borko i Snježana Baksa iz OŠ Dr. Ivana Novaka Macinec, Jasminka Poljanec, Tamara Kronast i Koraljka Bendelja iz OŠ Kuršanec te Senija Zadravec-Kermek, Tanja Oreški i Adela Tompoš iz OŠ Orehovica.  Uz učiteljice iz Hrvatske na tečaju su bili i učitelji iz Njemačke i Mađarske.

Opširnije...

Međunarodni stručni skup u Budimpešti

U sklopu projekta PEARLS - sprječavanje ranog napuštanja školovanja pomoću inkluzivnih strategija, djelatnici triju međimurskih osnovnih škola sudjelovati će u razdoblju od 24. do 30. travnja 2017. na međunarodnom stručnom skupu u Budimpešti.

Opširnije...

Odabrani predstavnici OŠ Orehovica na međunarodnom stručnom skupu u Budimpešti

Na sjednici Učiteljskog vijeća održanoj 29. rujna 2016. u prostorijama OŠ Orehovica odabrano je troje predstavnika Škole koji će sudjelovati na međunarodnom stručnom skupu koji će se održati u Budimpešti u travnju 2017. godine.

Opširnije...

Aktivnosti u sklopu projekta PEARLS

Dana 30. kolovoza 2016. godine četiri učitelja naše škole bili su sudionici drugog dijela stručnog skupa koje mu je tema bila Prevencija ranog napuštanja školovanja – kako u školi stvoriti okruženje pogodno za učenje. Mjere podrške učenicima.

Opširnije...

PEARLS - sprječavanje ranog napuštanja školovanja pomoću inkluzivnih strategija

PEARLS - sprječavanje ranog napuštanja školovanja pomoću inkluzivnih strategija: projekt br. NI-2014-1-DE03-KA201-001573

Kontekst projekta PEARLS: financiran uz pomoć sredstava Erasmus+ programa = EU program u području obrazovanja, poučavanja, mladeži i športa za razdoblje 2014. - 2017.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.