Odabrani predstavnici OŠ Orehovica na međunarodnom stručnom skupu u Budimpešti

Na sjednici Učiteljskog vijeća održanoj 29. rujna 2016. u prostorijama OŠ Orehovica odabrano je troje predstavnika Škole koji će sudjelovati na međunarodnom stručnom skupu koji će se održati u Budimpešti u travnju 2017. godine.

U sklopu projekta PEARLS (Preventing early school leaving leaving trough inclusive strategies) predviđeno je stručno usavršavanje učitelja koje će se održati u Budimpešti od 24. do 30. travnja 2017. godine. na kojem će sudjelovati predstavnici škola partnera iz Njemačke, Rumunjske, Mađarske, Turske i Hrvatske.

Jednoglasnom odlukom Učiteljskog vijeća, našu će Školu predstavljati učiteljica engleskog jezika Adela Tompoš, učiteljica informatike Tanja Oreški i stručna suradnica školska knjižničarka Ivana Čurila. Naša škola jedan je od partnera u konzorciju koji provodi projekt PEARLS, kojega je oformila Agencija za odgoj i obrazovanje, a zajednička potreba partnera je da u okviru KA1 projekta Eu - Erasmus+ programa rade na stručnom osposobljavanju zaposlenika škola, s ciljem povećanja inkluzije i smanjivanjem ranog napuštanja obrazovnog sustava.

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.