Međunarodni stručni skup u Budimpešti

U sklopu projekta PEARLS - sprječavanje ranog napuštanja školovanja pomoću inkluzivnih strategija, djelatnici triju međimurskih osnovnih škola sudjelovati će u razdoblju od 24. do 30. travnja 2017. na međunarodnom stručnom skupu u Budimpešti.

Osnovnu školu Kuršanec predstavljati će Koraljka Bendelja, Tamara Kronast i Jasminka Poljanec; Osnovnu školu Macinec predstavljati će Snježana Baksa, Simona Borko i Vesna Perhoč i Osnovnu školu Orehovica predstavljati će Tanja Oreški, Adela Tompoš i Senija Zadravec-Kermek. One će, u suradnji sa sudionicima iz zemalja partnera (Njemačka, Mađarska, Turska i Rumunjska), objediniti rezultate rada radnih skupina zemalja partnera u jedinstvene radne materijale koji će se primjenjivati u obrazovnim institucijama koje pohađaju pripadnici socijalno ranjivih skupina. Po završetku projekta sudionici će dobiti certifikat "Europass Mobility".

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.