Dan planeta Zemlje u predškoli

Svake se godine, 22. travnja, obilježava Dan planeta Zemlje. Predškolci su sadnjom graha i ostalim prigodnim aktivnostima obilježili taj dan. 

Čuvajte naš lijepi planet!

odgojiteljice

Opširnije...

Uskršnja potraga u predškoli

U četvrtak je ravnatelj škole primijetio da se oko škole šulja uskrsni zec. Ravnatelj je nazvao naše tete, a mi smo brzo obuli svoje tenisice i krenuli na igralište. U travi, na igralima i u grmlju primjetili smo čokoladna jaja.

Opširnije...

Dan darovitih i zamjena uloga u predškoli

„Leptirići“

U predškolskoj skupini "Leptirići" desetero djece prijavilo se na zamjenu mjesta s odgojiteljicom, a njih 5 bilo je odabrano.

Opširnije...

Svjetski Dan voda u predškoli

Svjetski dan voda obilježava se svake godine 22. ožujka. Tog se dana ljudima diljem svijeta želi skrenuti pozornost na probleme vezane uz vodu i vodene resurse te na važnost očuvanja vode za piće. Ove se godine obilježavao pod sloganom „Cijenite vodu“.

Predškolci su prigodnim aktivnostima obilježili ovaj dan.

Opširnije...

Predškolci obilježili Svjetski dan osoba s Down sindromom

Predškolci su zajedno sa svojim obiteljima obilježili Svjetski dan osoba sa Down sindromom. Downov sindrom jedan je od najčešćih genetskih poremećaja.

Opširnije...

"Leptirići", "Pčelice" i "Žapci" u Cinestaru

U petak, 12. 3. 2021. godine, predškolske skupine "Leptirići", "Pčelice" i "Žapci" bili su u Varaždinu u Cinestaru. Na rasporedu je bio animirani film Medo sa sjevera 2: ključevi kraljevstva.

Opširnije...