Hrvatski olimpijski dan u predškoli

Predškolske skupine: "Gljivice", "Jagodice" i "Sovice" obilježile su 10. rujna Hrvatski olimpijski dan. Taj dan posvećen je promicanju važnosti bavljenja sportom. Odjevena u bijele majice, na simboličan način, djeca su predstavljala mir, prijateljstvo i toleranciju.

Opširnije...

Roditeljski sastanak – „Sovice“

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Sovice" održat će se u srijedu, 15. rujna 2021. godine, u 17:00 sati.

Odgojiteljica: Marija Horvat

Roditeljski sastanak – „Gljivice“

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Gljivice" održat će se u srijedu, 15. rujna 2021. godine, u 17:00 sati.

Odgojiteljica: Marijana Višnjić

Roditeljski sastanak – „Jagodice“

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Jagodice" održat će se u srijedu, 15. rujna 2021. godine, u 17:00 sati.

Odgojiteljica: Monika Horvat

OBAVIJEST – UPIS U PROGRAM PREDŠKOLE

Poštovani roditelji i skrbnici,

informativni roditeljski sastanak i upis u Program predškole pri OŠ Orehovica održat će se 1.9.2021. u 9 sati u prostorima škole. Djeca ne trebaju prisustvovati sastanku.

Dana, 2. i 3. rujna 2021. djeca će radi prilagodbe boraviti kraće vrijeme. Sa svim detaljima roditelji će biti upoznati na sastanku. 

Molimo roditelje koji još nisu da na upise ponesu rodini list djeteta, potvrdu liječnika u svrhu upisa u predškolski program te medicinsku dokumentaciju ukoliko je dijete posjeduje.

U prilogu se nalazi UPISNICA koju možete preuzeti i donijeti na sastanak ispunjenu.

Upisnica u Program predškole pri OŠ Orehovica

 

Završna priredba predškolaca

Naši su predškolci u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine imali svoju završnu priredbu. Nakon bezbrižnih i sretnih dana provedenih u predškoli, došao je i dan rastanka. 

Opširnije...