Obavijest

Prema preporuci Stožera civilne zaštite Međimurske županije, od ponedjeljka, 10. svibnja 2021. u svim osnovnim i srednjim školama u Međimurskoj županiji nastava se održava za sve učenike i sve razrede prema A modelu, odnosno za sve učenike nastava se organizira u školskim učionicama uživo.

Prijevoz učenika je po voznom redu dogovorenim na početku školske godine.

Svima želimo ugodan povratak u školske klupe i uspješan nastavak nastavne godine!

Obavijest

Prema preporuci epidemiologa, nastava će se i u slijedećem tjednu (3.-7.5.2021.) odvijati na dosadašnji način. Učenici od 1. do 4. razreda će imati nastavu po modelu A (nastava u školi), a učenici od 5. do 8. razreda po modelu C (online).

Ujutro na nastavu dolazi A smjena, znači 1.a, 2.a, 3.a, 4.a i PŠ Podbrest, a popodne 1.b, 2.b, 3.b, 3.c i 4.b. 

Predškola, produženi boravak i dodatno učenje hrvatskog jezika provode se prema ustaljenom rasporedu.

Obavijest

Prema preporuci Stožera civilne zaštite Međimurske županije, nastava će se naredni tjedan održavati prema A modelu, odnosno u školskim učionicama za učenike od 1. do 4. razreda. Učenici od 5. do 8. razreda će nastavu pratiti prema C modelu, odnosno iz svojih domova.

Ujutro na nastavu dolazi B smjena: 1.b, 2.b, 3.b, 3.c i 4.b. i PŠ Podbrest, a popodne A smjena: 1.a, 2.a, 3.a, 4.a. Učenici od 5. do 8. razreda ostaju i dalje na online nastavi.

Autobus vozi po redovnom voznom redu.

Produženi boravak ide po starom rasporedu (samo razredi koji imaju nastavu prijepodne). 

Obavijest

Od ponedjeljka 19. travnja 2021. godine opet počinje redovna nastava u školi za učenike od 1. do 4. razreda.

Ujutro na nastavu dolazi A smjena, znači 1.a, 2.a, 3.a, 4.a i PŠ Podbrest, a popodne 1.b, 2.b, 3.b, 3.c i 4.b. Učenici od 5. do 8. razreda ostaju i dalje na online nastavi.

Autobus vozi po redovnom voznom redu.

Produženi boravak opet ide po starom rasporedu (samo razredi koji imaju nastavu prijepodne). 

Obavijest

Poštovani roditelji i učenici,

s obzirom na to da se, prema preporuci Stožera civilne zaštite Međimurske županije, od ponedjeljka, 12. 4. 2021. godine, nastava održava po modelu C - online za sve učenike od prvog do osmog razreda, od sutra, 13. 4. 2021. će se produženi boravak održavati prema prilagođenom rasporedu.

Učenici A smjene dolaze na produženi boravak u 8.45 sati i završavaju u 10.30 sati.

Učenici B smjene dolaze na produženi boravak u 10.30 sati i završavaju u 12.15. sati.

Polaznicima produženog boravka osiguran je ručak.

Obavijest učenicima i roditeljima

Prema preporuci Stožera civilne zaštite Međimurske županije, u četvrtak 1. 4. 2021. godine nastava i produženi boravak provest će se online. Učitelji će dogovorenim kanalima komunikacije provesti nastavu. 

Program predškole održat će se u četvrtak uživo zbog prethodno dogovorenih aktivnosti. U petak počinju proljetni praznici i nastava će uživo početi 12. 4. 2021. godine.

Molim učenike i roditelje da se tijekom praznika drže propisanih epidemioloških mjera i da nam u školu prijave slučajeve samoizolacije ili COVID-a.

Svim učenicima, roditeljima i zaposlenicima škole želim sretan Uskrs!

Ravnatelj Branko Sušec