Sveti Nikola u PŠ Podbrest

Od početka prosinca u našem razredu 1.c/2.c u PŠ Podbrest počeli smo provoditi projekt 20 dana dobrote. Svaki dan otvaramo jedan zadatak koji odrađujemo u školi ili u krugu obitelji.

Opširnije...

Učenici PŠ Podbrest obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Učenici 1.c/2.c u Podbrestu su 17.11. 2020. obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

Opširnije...

„Kam se koje smeče meče“

U četvrtak, 1.10.2020. godine, posjetila nas je predstavnica zaštitarsko-ekološke organizacije "Nobilis" i učenicima 1. c i 2. c razreda održala predavanje o razvrstavanju otpada pod nazivom „Kam se koje smeče meče.“

Opširnije...

100. dan škole u PŠ Podbrest

Za 100. dan škole prvo smo izradili medalje i ponosno ih objesili oko vrata. Zatim smo tražili u učionici skupove po 10 predmeta i složili na plakat 10 skupova po 10 predmeta. Pomoću plakata brojili smo po 10 do 100.

Opširnije...

Obilježili smo Fašnik

U utorak, 25. veljače 2020., u Područnoj školi Podbrest obilježio se Fašnik. Već tradicionalno svake godine na fašnički utorak vesele maškare iz područne škole idu na mimohod po ulicama Podbresta. Razdragani mještani dočekuju ih ispred svojih kuća.

Opširnije...

Valentinovo u PŠ Podbrest

Nestrpljivo smo čekali petak jer je na Valentinovo u našoj školi uvijek veselo i zabavno. Dan smo započeli tako da smo prijatelju u razredu darovali „narukvicu prijateljstva“ koju smo sami izradili. Na satu hrvatskog čitali smo ljubavne pjesme i priče, a na matematici rješavali matematičke bojanke i zadatke riječima.

Opširnije...