Dan kravate i Dan jabuka u PŠ Podbrest

U ponedjeljak, 18.10. obilježili smo Dan kravate. Toga dana svi smo došli u školu s kravatom oko vrata. Saznali smo kako je nastala kravata. Pokušali smo je vezati, istražili koja je najveća kravata na svijetu. Nakon toga dizajnirali smo svoju kravatu. 

Opširnije...

Jesen u Područnoj školi Podbrest

Jesen se tiho došuljala i u našu školu. Otvorili smo joj širom vrata. Uz pomoć roditelja i baka u hodnik škole unijeli smo pune vrećice jesenskih plodova. Našlo se tu i bala slame, kukuruzovine, suhog šarenog lišća pa čak i strašila. Zajedno smo napunili košare različitim plodovima i ukrasili našu školu. Postavili smo i dva strašila da čuvaju naše jesensko blago. Cijela škola sad miriše na jesen. 

Opširnije...

Prvi dan nastave u Pš Podbrest

Ovu školsku godinu u PŠ Podbrest započeli smo u trokombinaciji. Ukupno nas je 13 u prva tri razreda.

Opširnije...

Sveti Nikola u PŠ Podbrest

Od početka prosinca u našem razredu 1.c/2.c u PŠ Podbrest počeli smo provoditi projekt 20 dana dobrote. Svaki dan otvaramo jedan zadatak koji odrađujemo u školi ili u krugu obitelji.

Opširnije...

Učenici PŠ Podbrest obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Učenici 1.c/2.c u Podbrestu su 17.11. 2020. obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

Opširnije...

„Kam se koje smeče meče“

U četvrtak, 1.10.2020. godine, posjetila nas je predstavnica zaštitarsko-ekološke organizacije "Nobilis" i učenicima 1. c i 2. c razreda održala predavanje o razvrstavanju otpada pod nazivom „Kam se koje smeče meče.“

Opširnije...