CENTAR IGRE - OTVORENJE

VAŽNO! VAŽNO!

Centar igre i knjižnica igračaka 'Orehovica' otvaraju svoja vrata od sutra, 30.06.2020. godine. Uzbuđeni smo i veseli da se ponovo igramo, učimo i družimo!

Napominjemo da radimo po ljetnom radnom vremenu, od 17 do 20 sati, svaki utorak i petak. Pomno pratimo epidemiološku situaciju, a s obzirom na povoljnu situaciju u Međimurju, ohrabreni smo u ponovnom otvaranju Centra. Vodeći računa o sigurnosti svih, organizirat ćemo što veći broj aktivnosti na otvorenom, a ujedno vas i zamoliti da brinemo jedni o drugima, održavamo razmak te higijenu ruku. Korištene kao i igračke koje se posuđuju i vraćaju redovito ćemo dezinficirati te i na taj način brinuti o sigurnosti svih, a posebno djece.

Veselimo vam se, dođite i igrajte se!

Radionica izrade licitarskog srca

Na Valentinovo je u našem Centru igre održana prigodna tematska radionica na temu medičarstva. Radionicu je osmislila i vodila kustosica Etnografskog odjela Muzeja Međimurja Janja Kovač.

Opširnije:Radionica izrade licitarskog srca

Božićna radionica u Centru igre

U petak 13. 12. 2019. u Centru igre je održana božićna eko-etno radionica pod vodstvom Janje Kovač i Ane Šestak, kustosica Muzeja Međimurja iz Čakovca.

Opširnije:Božićna radionica u Centru igre

Radionica izrade cvijeća

Jučer smo u Centru igre bili vrijedni i izradili cvijeće od perušija. Članice udruge žena "Brest" Danijela Cirkvenčić, Draga Halić i Ljerka Lončarić su veoma strpljivo svakom objašnjavale i demonstrirale izradu cvijeća.

Opširnije:Radionica izrade cvijeća