21.9. - Dan sadnje drveća

Vrijedne članice Ekološke grupe „Dan sadnje drveća” obilježile su sadnjom grma hibiskusa. U nastavku pogledajte kako nam je bilo i prolistajte prezentaciju o hibiskusu.

Opširnije...

Posjet Aquilla fitness centru

Sudionici projekta „Živjeti zdravo“ pod vodstvom učiteljice Kristine Vrabec i ove su subote bili aktivni i marljivi, radoznali i motivirani. U subotu 21.travnja imali smo priliku posjetiti Aquila fiteness centar u Čakovcu.

Opširnije...

Posjet Srednjoj školi Prelog

U utorak, 17. travnja 2018. godine, učenici osnovnih škola iz Orehovice, Hodošana i Donje Dubrave sudjelovali su u posjetu Srednjoj školi Prelog u sklopu projekta „Živjeti zdravo“.

Opširnije...

Novosti iz ekološke grupe

U ekološkoj grupi radi se punom parom. Zavirite u naš kutak slobodno, a ako želite - možete nam se i pridružiti. Rado ćemo vas primiti!

Opširnije...

Petaši uče o difuziji, osmozi i korijenovom tlaku

Učenici 5. razreda uživjeli su se u uloge malih znanstvenika te su kroz pokuse i brojne zanimljive zadatke tražili odgovor na pitanje što je to difuzija, osmoza i korijenov tlak.

Opširnije...

Ekološka grupa u veljači

Ekološka grupa i učiteljica Kristina Vrabec u veljači obilježavaju dva važna datuma:

3.2. je Međunarodni dan zaštite okoliša, a 5.2. je Međunarodni dan borbe protiv raka.  Na poveznicama možete preuzeti i prezentacije vezane uz obilježavanje tih dana.