Jezik i kultura romske nacionalne manjine-model c nastave

 

Na službenim stranicama portala Međimurski .hr i Prigorski.hr objavljena je vijest o novom modelu nastave c koji se provodi u Osnovnoj školi Orehovica. Osnovna škola jedan je od pionira same te nastave, više o tome pročitajte na sljedećim poveznicama;

https://medjimurski.hr/foto-video-novi-predmet-u-skoli-jezik-i-kultura-romske-nacionalne-manjine/;

/https://https://prigorski.hr/u-osnovnoj-skoli-orehovica-predstavljen-predmet-jezik-i-kultura-romske-nacionalne-manjine//u-osnovnoj-skoli-orehovica-predstavljen-predmet-jezik-i-kultura-romske-nacionalne-manjine/

Lino višebojac - iz drugih medija

Natjecanje Lino višebojac, održano 28. studenoga u našoj školi, popratili su i hrvatski mediji. 

Opširnije...

Portal eMedjimurje o posjetu učenika OŠ Orehovica PU međimurskoj

Međimurski internetski portal eMedjimurje objavio je vijest o terenskoj nastavi učenika drugih razreda u sklopu koje su posjetili PU međimursku. Više o tome možete pročitati na sljedećoj poveznici: Učenici OŠ Orehovica posjetili PU međimursku.

Posjet pomoćnika ministra znanosti i obrazovanja Hrvoja Šlezaka

Posjetio nas je novi pomoćnik ministra znanosti i obrazovanja Hrvoje Šlezak koji je u pratnji zamjenice župana Međimurske županije Sandre Herman, pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Branka Sušeca, načelnika Općine Franje Bukala i ravnatelja Željka Krištofića obišao gradilište sportske dvorane Osnovne škole Orehovica.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.