100. dan škole u PŠ Podbrest

Za 100. dan škole prvo smo izradili medalje i ponosno ih objesili oko vrata. Zatim smo tražili u učionici skupove po 10 predmeta i složili na plakat 10 skupova po 10 predmeta. Pomoću plakata brojili smo po 10 do 100.

Opširnije...

Obilježili smo Fašnik

U utorak, 25. veljače 2020., u Područnoj školi Podbrest obilježio se Fašnik. Već tradicionalno svake godine na fašnički utorak vesele maškare iz područne škole idu na mimohod po ulicama Podbresta. Razdragani mještani dočekuju ih ispred svojih kuća.

Opširnije...

Valentinovo u PŠ Podbrest

Nestrpljivo smo čekali petak jer je na Valentinovo u našoj školi uvijek veselo i zabavno. Dan smo započeli tako da smo prijatelju u razredu darovali „narukvicu prijateljstva“ koju smo sami izradili. Na satu hrvatskog čitali smo ljubavne pjesme i priče, a na matematici rješavali matematičke bojanke i zadatke riječima.

Opširnije...

Dani kruha u PŠ Podbrest

U srijedu 16. 10. 2019. Učenici Područne škole Podbrest na prigodan su način obilježili Dane kruha.

Opširnije...

Projekt Obitelj

Učenici PŠ Podbrest već tradicionalno tijekom travnja i svibnja provode projekt Obitelj. Kroz projekt uče o obitelji, istražuju obitelj i rodbinu, kreativno se izražavaju kroz pjesmu, priču, ples i igru. Ove godine završili smo projekt sportskim igrama s roditeljima koje su se održale 23. svibnja u 17,00 sati.

Opširnije...

Božićne radionice u PŠ Podbrest

U utorak 18. prosinca 2018. u PŠ Podbrest održane su božićne radionice s roditeljima. 

Na početku druženja učenici su izveli kratki prigodni program za roditelje, a nakon toga slijedio je rad u radionicama. Učenici i njihovi roditelji (bake, braća) zajedno su izrađivali božićne čestitke, jelke, snjegoviće i  svijećnjake. 

Opširnije...