Zelene slikovnice - web stranica

U sklopu projekta Zelene slikovnice napravljane je i web stranica projekta. 

Pogledajte što su sve učenici i učitelji radili.

ZELENE SLIKOVNICE - eTwinning projekt OŠ Orehovica

eTwinning projekt "Zelene slikovnice"

U travnju je naša škola pokrenula eTwinning projekt pod nazivom "Zelene slikovnice" koji je ostvaren u suradnji s učenicima i učiteljima SŠ Sveti Mihalj iz austrijskog Gradišća.

Opširnije:eTwinning projekt "Zelene slikovnice"

Završno druženje polaznika grupe "Deutschko"

Učenici uključeni u njemačku grupu "Deutschko" su i ove godine bili marljivi i aktivni.

Nakon uspješno završenog eTwinning projekta "Zelene slikovnice" u suradnji sa školom iz austrijskog Gradišća lijepo smo se međusobno podružili, počastili i dogovorili novi susret početkom sljedeće školske godine.

Opširnije:Završno druženje polaznika grupe "Deutschko"

Zelene slikovnice

U travnju je naša škola pokrenula eTwinning projekt pod nazivom „Zelene slikovnice“. Projekt je namijenjen je učenicima od 2. do 8. razreda osnovne škole (dob 8 – 14 godina), a osnovna svrha projekta je potaknuti među učenicima komunikaciju o ekološkim problemima i razviti svijest o potrebi čuvanja prirode na temelju suradnje, istraživanja i stvaralačkog izražavanja. 

Opširnije:Zelene slikovnice

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.