Novo radno vrijeme CENTRA IGRE

OBAVIJEST ZA CENTAR IGRE I KNJIŽNICU IGRAČAKA "KRENIMO ZAJEDNO"

VAŽNO!!!

Centar igre radi i za vrijeme praznika UTORKOM I ČETVRTKOM od 16.00 do 19.00 sati.

CENTAR IGRE - OTVORENJE

VAŽNO! VAŽNO!

Centar igre i knjižnica igračaka 'Orehovica' otvaraju svoja vrata od sutra, 30.06.2020. godine. Uzbuđeni smo i veseli da se ponovo igramo, učimo i družimo!

Napominjemo da radimo po ljetnom radnom vremenu, od 17 do 20 sati, svaki utorak i petak. Pomno pratimo epidemiološku situaciju, a s obzirom na povoljnu situaciju u Međimurju, ohrabreni smo u ponovnom otvaranju Centra. Vodeći računa o sigurnosti svih, organizirat ćemo što veći broj aktivnosti na otvorenom, a ujedno vas i zamoliti da brinemo jedni o drugima, održavamo razmak te higijenu ruku. Korištene kao i igračke koje se posuđuju i vraćaju redovito ćemo dezinficirati te i na taj način brinuti o sigurnosti svih, a posebno djece.

Veselimo vam se, dođite i igrajte se!

Radionica izrade licitarskog srca

Na Valentinovo je u našem Centru igre održana prigodna tematska radionica na temu medičarstva. Radionicu je osmislila i vodila kustosica Etnografskog odjela Muzeja Međimurja Janja Kovač.

Opširnije:Radionica izrade licitarskog srca

Božićna radionica u Centru igre

U petak 13. 12. 2019. u Centru igre je održana božićna eko-etno radionica pod vodstvom Janje Kovač i Ane Šestak, kustosica Muzeja Međimurja iz Čakovca.

Opširnije:Božićna radionica u Centru igre

Radionica izrade cvijeća

Jučer smo u Centru igre bili vrijedni i izradili cvijeće od perušija. Članice udruge žena "Brest" Danijela Cirkvenčić, Draga Halić i Ljerka Lončarić su veoma strpljivo svakom objašnjavale i demonstrirale izradu cvijeća.

Opširnije:Radionica izrade cvijeća

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.