Otkazano predavanje "Za bolji imunitet djece - priprema za zimu"

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da je predavanje dr.med. Klare Puzak  "Za bolji imunitet djece - priprema za zimu" planirano u petak (25.9.2020.) u 17:00 sati odgođeno zbog spriječenosti predavačice. Sve nove informacije objavit ćemo na web stranici te na Facebook stranici škole. 

S poštovanjem,

Monika Horvat, 
odgojiteljica

 

"RIBA DUGINIH BOJA I MALI STRANAC U NEVOLJI"

Pozivamo vas na čitanje slikovnice i na likovnu radionicu u petak, 17. srpnja u 18:00 sati.

Vidimo se!

https://www.facebook.com/events/579983232672904/

Centar igre radi i za vrijeme praznika!

Naš Centar igre i posudionica igračaka "Krenimo zajedno" radi i sutra, 3. 1. 2020. od 16 do 19 sati. Pozivamo sve male i velike, sadašnje i buduće članove da nam se pridruže u igri i zabavnim aktivnostima!

Vidimo se! 

Božićna eko-etno radionica

U petak (13.12.2019.) u 17:00 sati u Centru igre održat će se božićna eko-etno radionica pod vodstvom Janje Kovač i Ane Šestak, kustosica Muzeja Međimurja iz Čakovca.

U obitelji su se kroz adventsko vrijeme pripremali za Božić kao i mi danas, no uz malo drugačije običaje. Na radionici ćemo naučiti u čemu se razlikuje današnji Božić od Božića naših baka i djedova, a potom i izraditi ukrase iz nekih starijih vremena. Dođite i naučite izraditi tradicijske ukrase za vaš bor!

Centar radi od 16:00 do 19:00 sati za sve one koji se žele igrati ili posuditi koju igračku!

Radionica u Centru igre

Dođite u utorak 10. 12. 2019. u 17:00 sati u Centar igre i posudionicu igračaka "Krenimo zajedno" i izradite ukrase od perušija.

U goste nam dolaze članice Udruge žena "Brest" iz Podbresta koje su prave majstorice u izradi ukrasa od perušija :-)

Vidimo se!

Opširnije:Radionica u Centru igre

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.