Zagonetna Mura na zadnjoj terenskoj nastavi

Mi, polaznici Zagonetne Mure, smo u utorak 7. lipnja 2016. godine bili na zadnjoj terenskoj nastavi. Na dobro poznatom području Žabnika ispitivali smo kemijska svojstva vode i učili o osnovama orijentacije u prostoru i kretanju prema azimutu.

Opširnije...

Zadnja terenska nastava na Muri

U utorak 7. lipnja 2016. polaznici Zagonetne Mure idu na terensku nastavu na Muru. Polazak je u 9,00 sati ispred škole u Orehovici, predviđeni povratak je oko 14,00 sati.

Opširnije...

Zagonetna Mura posjetila područje Legrada i Kotoribe

Učenici polaznici Zagonetne Mure u četvrtak 19. svibnja 2016. godine posjetili su područje rijeke Mure u okolici Kotoribe.

Opširnije...

Obavijest o terenskoj nastavi na Muri

U četvrtak 19. svibnja 2016. polaznici Zagonetne Mure idu na terensku nastavu na Muru. Polazak je u 8,45 sati ispred škole u Orehovici, predviđeni povratak je oko 14,00 sati.

Opširnije...

Zagonetna Mura ponovo kraj Mure

Učenici polaznici Zagonetne Mure u petak 6. svibnja 2016. godine ponovo su posjetili područje Starog mlina u Žabniku.

Opširnije...

Analiza podataka s terena

Polaznici Zagonetne Mure grupirali su i analizirali podatke prikupljene na terenu i statistički ih obrađivali. Zahvaljujući učiteljici Vrabec, slike s današnje radionice možete vidjeti u galeriji.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.