Promatranje ptica

Prohladno subotnje jutro nije spriječilo polaznike Čuvara prirode i Ekološke grupe OŠ Orehovica da uz djelatnike Međimurske prirode - Javne ustanove za zaštitu prirode prošire znanje o pticama sudjelujući u zimskom prebrojavanju ptica na Marini u Prelogu. 

Opširnije...

Zajednica škola Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode pokrenula je novi projekt za zeleniju budućnost kako bi osigurala da se ulaže u one koji će brinuti o prirodi deset, dvadeset ili trideset godina. Novi je projekt suradnje i umrežavanja svih škola u obuhvatu područja Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav, s ciljem kvalitetnije edukacije djece i mladih.

Opširnije...

Ekološka grupa i Čuvari prirode u gostima

Učenici OŠ Orehovica, polaznici Ekološke grupe i Čuvara prirode 21.10.2022. sudjelovali su na predavanju i izložbi gljiva, Gljivarskog društva Smrčak u OŠ Tomaša Goričanca.

Opširnije...

21.9. - Dan sadnje drveća

Vrijedne članice Ekološke grupe „Dan sadnje drveća” obilježile su sadnjom grma hibiskusa. U nastavku pogledajte kako nam je bilo i prolistajte prezentaciju o hibiskusu.

Opširnije...

Posjet Aquilla fitness centru

Sudionici projekta „Živjeti zdravo“ pod vodstvom učiteljice Kristine Vrabec i ove su subote bili aktivni i marljivi, radoznali i motivirani. U subotu 21.travnja imali smo priliku posjetiti Aquila fiteness centar u Čakovcu.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.