Volonterska akcija u sklopu projekta "Zajednica škola"

U sklopu međunarodnog projekta "Zajednica škola " 2. ožujka 2024. sudjelovali smo u volonterskoj akciji postavljanja ograde za prijelaz vodozemaca preko prometnica.

Opširnije...

"Vode zavičaja"- naše učenice sudjelovale na likovnom natječaj

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode objavila je 22. ožujka 2023. godine (Svjetski dan voda) natječaj za osnovnoškolske likovne radove na temu „Vode zavičaja‟.

Opširnije...

Promatranje ptica

Prohladno subotnje jutro nije spriječilo polaznike Čuvara prirode i Ekološke grupe OŠ Orehovica da uz djelatnike Međimurske prirode - Javne ustanove za zaštitu prirode prošire znanje o pticama sudjelujući u zimskom prebrojavanju ptica na Marini u Prelogu. 

Opširnije...

Zajednica škola Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode pokrenula je novi projekt za zeleniju budućnost kako bi osigurala da se ulaže u one koji će brinuti o prirodi deset, dvadeset ili trideset godina. Novi je projekt suradnje i umrežavanja svih škola u obuhvatu područja Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav, s ciljem kvalitetnije edukacije djece i mladih.

Opširnije...

Ekološka grupa i Čuvari prirode u gostima

Učenici OŠ Orehovica, polaznici Ekološke grupe i Čuvara prirode 21.10.2022. sudjelovali su na predavanju i izložbi gljiva, Gljivarskog društva Smrčak u OŠ Tomaša Goričanca.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.