21.9. - Dan sadnje drveća

Vrijedne članice Ekološke grupe „Dan sadnje drveća” obilježile su sadnjom grma hibiskusa. U nastavku pogledajte kako nam je bilo i prolistajte prezentaciju o hibiskusu.

Opširnije...

Posjet Aquilla fitness centru

Sudionici projekta „Živjeti zdravo“ pod vodstvom učiteljice Kristine Vrabec i ove su subote bili aktivni i marljivi, radoznali i motivirani. U subotu 21.travnja imali smo priliku posjetiti Aquila fiteness centar u Čakovcu.

Opširnije...

Posjet Srednjoj školi Prelog

U utorak, 17. travnja 2018. godine, učenici osnovnih škola iz Orehovice, Hodošana i Donje Dubrave sudjelovali su u posjetu Srednjoj školi Prelog u sklopu projekta „Živjeti zdravo“.

Opširnije...

Novosti iz ekološke grupe

U ekološkoj grupi radi se punom parom. Zavirite u naš kutak slobodno, a ako želite - možete nam se i pridružiti. Rado ćemo vas primiti!

Opširnije...

Petaši uče o difuziji, osmozi i korijenovom tlaku

Učenici 5. razreda uživjeli su se u uloge malih znanstvenika te su kroz pokuse i brojne zanimljive zadatke tražili odgovor na pitanje što je to difuzija, osmoza i korijenov tlak.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.