Obavijest

Zbog velikog broja prijavljenih učitelja na radionicu e-škole (12,00 - 15,00 sati), nastava će u četvrtak 6. travnja 2022. za sve razrede RN i PN biti u jutarnjoj smjeni po prilagođenoj satnici od 7,30 - 11,50 (satnica i raspored razreda po učionicama bit će objavljeni danas). Užina će, za sve učenike, biti nakon 2. sata. Produženi boravak će biti skraćen (bez ručka, do 11,50). Predškola radi normalno prema rasporedu.

Radionica će se zbog većeg broja sudionika održati u holu škole, pa moramo osloboditi prostor za nesmetano stručno usavršavanje.

Izlet u Ogulin (3. razredi)

U petak, 7. lipnja 2013. godine, učenici trećih razreda sa svojim učiteljima bili su na jednodnevnom izletu u Ogulin.

Opširnije...

Dječji folklorni festival u Svetoj Nedelji

U subotu,  1. lipnja 2013.g. naši mali folkloraši  uspješno su se predstavili na Dječjem folklornom festivalu u Svetoj Nedelji. Festival se odvijao u sklopu manifestacije „Dragi naš kaj“, a radi se o tradicionalnom okupljanju najmlađih folkloraša iz raznih krajeva Hrvatske.
Ovaj nastup mali su folkloraši „zaradili“ svojim uspješnim nastupom na županijskoj smotri dječjeg folklora.

Opširnije...

Projektni dan učenika prvih razreda

U petak, 24.svibnja 2013. učenici prvih razreda odradili su niz aktivnosti u sklopu školskog razvojnog plana.

Opširnije...

Dan Europe u OŠ Orehovica

Dana 9. svibnja 2013. godine u Osnovnoj školi Orehovica obilježen je Dan Europe. Povodom tog dana Osnovna škola Orehovica održala je integriranu nastavu u sklopu provođenja Školskog razvojnog plana s ciljem razvijanja vještine čitanja s razumijevanjem te logičkog zaključivanja i povezivanja. Sudjelovali su učenici od 5. do 8. razreda, a učitelji predmetne nastave udružili su snage i pripremili predavanja, radionice, zadatke i različite edukativne igre.

Opširnije...

Radionice u OŠ Hodošan

Učenici naše škole u subotu, 04.05., posjetili su Osnovnu školu Hodošan. Razlog tome bile  su zanimljive kreativne radionice na kojima su učili osnove šivanja šivaćom mašinom a i popričali o važnosti ekološkog razmišljanja i promišljanja!

Opširnije...

Tomislav Farkaš na LiDraNu

Učenik 6.b razreda Tomislav Farkaš  sudjelovao je na Državnoj smotri LiDraNo 2013. u Primoštenu od 9. do 11. travnja 2013. i predstavio se samostalnim scenskim nastupom, kazivanjem poezije „Stori mlin“, učenika Davida Šopara. Čestitamo Tomislavu  na velikome uspjehu! Za nastup ga je pripremila učiteljica hrvatskoga jezika Indira Valkaj.

Opširnije...

Predškolci u tiskari

U utorak 30. travnja 2013. predškolci su zajedno sa svojim odgajateljicama i romskim pomagačicama krenuli u posjet tiskari „Zrinski d.d.“.

Opširnije...

Predškolci kod vatrogasaca

U utorak 23. travnja 2013. godine „Leptirići“ i „Mravići“ su zajedno s odgajateljicama i romskim pomagačicama posjetili Javnu vatrogasnu postrojbu grada Čakovca. Djeca su razgledala prostorije u kojima oni rade, vježbaju i uče. Djelatnici JVP-a upoznali su im i pokazali vatrogasna vozila i pripadajuću opremu. Djeca su imala prilike isprobati njihovu opremu i gađati u metu.
Djelatnici JVP-a poačstili su nas slatkišima i sokom, a djeca su njima izradila maketu vatrogasnog vozila.

Opširnije...

Predškolci u knjižnici

U petak 19. travnja 2013. godine predškolske skupine "Mravići" i "Leptirići" zajedno s odgajateljicama Martinom Brezovec Jurinec i Monikom Kamenić te romskim pomagačicama Sanjom Oršuš i Biljanom Ignac posjetili su Željeznički kolodvor u Čakovcu i Knjižnicu Nikola Zrinski.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.