Provedeno školsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

19. siječnja 2024. godine na našoj školi održala se školska razina projekta za poticanje čitanja i promicanje kulture čitanja - Natjecanje u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“. Ovogodišnja tema natjecanja bila je "Čitam, mislim, razgovaram...".

Opširnije:Provedeno školsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

Spoj na slijepo sa knjigom - završnica

Svemu što je lijepo dođe kraj. Tako je i naš sastanak sa knjigom završio u najboljem mogućem smislu.

Opširnije:Spoj na slijepo sa knjigom - završnica

KAZALIŠTE SJENA u 3.b razredu

Kako nastaje sjena, što je sjena, kako možemo mi sami stvoriti sjenu, sve to i puno više saznali su učenici trećeg b razreda.

Opširnije:KAZALIŠTE SJENA u 3.b razredu

SPOJ NA SLIJEPO SA KNJIGOM

U mjesecu rezerviranom za knjigu, iz školske knjižnice učenici područne škole kojoj su bili u posjetu 21.11. (utorak) mogli su izaći sa knjigom u ruci kao i inače...

Opširnije:SPOJ NA SLIJEPO SA KNJIGOM

Mjesec hrvatske knjige

Što je spoj i to još "na slijepo" sa knjigom saznali su učenici 4. b razreda kada su u školskoj knjižnici izabrali svoju knjigu samo prema nekim ključnim riječima i time obilježili Mjesec hrvatske knjige.

Opširnije:Mjesec hrvatske knjige

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.