Županijsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda"

U srijedu 8. ožujka 2023. učenice Emili Hajdinjak 5.c, Tihana Ignac 7.b i Vanessa Koač, 8.a činile su tročlanu ekipu za sudjelovanje na županijskoj razini Nacionalnog projekta za poticanje čitanja – natjecanja u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ koja se održala na II. OŠ Čakovec.

Opširnije:Županijsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda"

Božićna radionica u knjižnici

U utorak 20.12.2022. bilo je vrlo veselo i živahno u knjižnici. Šesti i sedmi sat bila je organizirana je božićna radionica uz pomoć učenica iz 7. b razreda i knjižničarke.

Opširnije:Božićna radionica u knjižnici

Školsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda"

16. prosinca 2022. na našoj školi održala se školska razina projekta za poticanje čitanja i promicanje kulture čitanja - Natjecanje u znanju i kreativnosti  „Čitanjem do zvijezda“. Ovogodišnja tema natjecanja bila je "Volim London".  

Opširnije:Školsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda"

Predškola u knjižnici

Sloneki, Srčeka i Mrkvice zajedno sa svojim odgajateljicama bili su posljednji gosti u knjižnici čime smo završno obilježili Mjesec Hrvatske knjige.

Opširnije:Predškola u knjižnici

Blackout poezija u osmim razredima

Što je blackout poezija ili u slobodnom prijevodu zamračena poezija saznali su učenici osmih razreda.

Opširnije:Blackout poezija u osmim razredima

Završen projekt Spoj na slijepo sa knjigom

Projekt pod nazivom Spoj na slijepo sa knjigom u sklopu Mjeseca hrvatske knjige priveli smo kraju.

Opširnije:Završen projekt Spoj na slijepo sa knjigom

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.