OBAVIJEST

Danas 13. travnja 2022. godine je zadnji dan nastave prije proljetnih praznika. Nastava nakon praznika počinje u ponedjeljak 25. travnja 2022. godine. Ujutro na nastavu dolaze b razredi razredne nastave, te peti i sedmi razredi predmetne nastave. Zbog kompleksnosti rasporeda sati i organizacije prijevoza učenika, do kraja nastavne godine ništa nećemo mijenjati iako su ukinute epidemiološke mjere. Znači da ćemo do kraja školske godine raditi u dvije smjene, a na jednosmjensku nastavu ćemo se vratiti sljedeće školske godine.

Svim učenicima, roditeljima i zaposlenicima škole želim sretan Uskrs!

Branko Sušec, ravnatelj

Akcija prikupljanja namirnica i potrepština

U subotu 26. ožujka 2022. godine Općina Orehovica organizira akciju prikupljanja namirnica i potrepština za izbjeglice. 

Akcija će se provoditi u vremenu od 10.00 do 14.00 sati na sljedećim lokacijama: dvorana stare škole u Orehovici, predvorje Doma kulture u Podbrestu i prostorije Društvenog doma u Vulariji.

Molim roditelje i naše učenike da se priključe akciji.

Obavijest za roditelje

Poštovani roditelji!

Od ponedjeljka provodimo redovito dobrovoljno samotestiranje učenika. Samotestiranje provode roditelji 297 naših učenika.
Razrednici su dogovorili način izvješćivanja o rezultatima testa. Važno je da roditelji moraju dati povratnu informaciju je li test pozitivan ili negativan. Zahvaljujem roditeljima koji redovito izvršavaju te obaveze.

Dosta roditelja je pitalo je li testiranje moguće obaviti u školi. Prema uputama to je moguće, zato ćemo sljedeće testiranje 28.2. 2022. omogućiti u školi uz nadzor zdravstvenih djelatnika za učenike čiji roditelji za to potpišu suglasnost. Suglasnost će dobiti roditelji koji samotestiraju djecu u četvrtak 17.2.2022. i molim da je vratite do petka 18.2.2022. ili najkasnije do početka nastave poslije praznika.

Ima i dosta upita o kriterijima karantene, pa izdvajam najčešće odgovore:
U slučaju školskog kontakta sa pozitivnim učenikom u razredu, učenici koji se samotestiraju ne idu u samoizolaciju nego će se dodatno samotestirati nakon kontakta i nakon 5-7 dana.
U slučaju obiteljskog kontakta sa pozitivnom osobom učenik se mora testirati svaka dva dana o svojem trošku ako pohađa nastavu. Zato škola preporučuje ako ima pozitivan slučaj u obitelji, da svi učenici u obitelji ostanu doma u samoizolaciji sedam dana, pa se dalje testiraju školskim testom.

Obavijest za roditelje - samotestiranje učenika na COVID-19

Poštovani roditelji,

od ponedjeljka 14.2.2022. počinje mjera samotestiranja učenika s ciljem održavanja nastave uživo, po modelu A.

Obavijest o tome i Upute su u prilogu i molim sve da ih proučite! Testove ćemo podijeliti u ponedjeljak 14.2.2022. godine. Ukoliko netko ne želi testirati svoje dijete, molim da popuni i do petka vrati izjavu koju možete dobiti od razrednika ili ovdje u prilogu.

Obavijest roditeljima - testiranje     
Nepristanak na samotestiranje - izjava     
Upute za uporabu testa 

Kako ispravno koristiti test za samotestiranje pogledajte u videozapisu na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=ZU2N_cq1j-0

Ravnatelj Branko Sušec

Obavijest

Mole se učenici da u ponedjeljak 24.1.2022., donesu u školu stari papir. Naime Škola se uključila u akciju prikupljanja starog papira pod nazivom „Papir nije smeće“ koju organizira Unimer d.o.o.

Papir pri dolasku u školu predajte domaru ili spremačicama.

Tri najuspješnija u kategoriji škola i vrtića koji sakupe najviše papira po djetetu dobit će novčanu nagradu.

Ravnatelj
Branko Sušec, prof.

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.