Obavijest

Danas je priredba povodom Dana škole u 17,00 sati u našoj novoj dvorani.

Sutra, u srijedu, svi učenici trebaju isprazniti svoje garderobne ormariće i razrednicima predati ključeve od garderobnih ormarića i udžbenike koje su zadužili.

U četvrtak, 13.6., ćemo obilježiti Dan sporta. Svi učenici dolaze u školu ujutro na 7,30 u sportskoj odjeći i prisustvuju sportskim susretima koji će se održati na školskom igralištu. Sportske aktivnosti trajat će do 10,00 sati nakon čega učenici odlaze kućama. Za sve sudionike bit će pripremljeni sendviči i sokovi.

U petak, 14.6. je sjednica Učiteljskog vijeća.

Dopunska nastava će se održati od 24. do 28.6.2019.

Podjela svjedodžbi učenicima 8. razreda je 1.7. u 18,00 sati.

Podjela svjedodžbi svim ostalim učenicima je 4.7. u 9,00 sati.

Svim učenicima želim dobre ocjene i lijepe praznike.

Prvi dan nastave u slijedećoj školskoj godini je 9.9.2019.

Ravnatelj
Branko Sušec, prof.

Poziv na priredbu povodom Dana škole

Dragi roditelji, djedovi i bake, mještani općine Orehovica i prijatelji naše Škole,

s radošću vas pozivamo na našu tradicionalnu priredbu povodom Dana škole koja će se održati u utorak 11. 6. 2019. s početkom u 17.00 sati u sportskoj dvorani OŠ Orehovica

Za vas smo pripremili obilje pjesme, plesa, poneku recitaciju i neizostavne dramske prikaze. Na priredbi ćemo podijeliti i nagrade našim istaknutim učenicima i njihovim mentorima. 

Veselimo se vašem dolasku!

Djelatnici i učenici OŠ Orehovica

Obavijest o upisu djece u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2019./2020.

Upis djece u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2019./2020. obavljat će se 5. lipnja 2019. godine (srijeda) u Osnovnoj školi Orehovica u prostoriji školske knjižnice u vremenu naznačenom na pozivu roditeljima.

Mole se roditelji da sa sobom ponesu djetetov OIB i noviju zdravstvenu dokumentaciju. Dovoljno je da dođe jedan roditelj (bez djeteta).

Stručna služba OŠ Orehovica

Obavijest

Danas je zadnji dan nastave prije proljetnih praznika koji traju do 26. travnja 2019. godine. Nastava počinje u ponedjeljak 29. travnja 2019. godine.

Svim učenicima želim sretan Uskrs i da ga ugodno provedete sa svojim obiteljima.

Ravnatelj

Obavijest

U subotu 13. 4. 2019. u cijeloj Republici Hrvatskoj se provodi akcija čišćenja okoliša "Zelena čistka". Općina Orehovica je također uključena u akciju kojom na svojem području organizira aktivnosti u vremenu od 9,00 do 12,00 sati. U akciju će biti uključene udruge i građani. Kako živimo ili radimo u ovoj lokalnoj zajednici, predlažem da se volonterski, zajedno sa svojim roditeljima uključite u akciju.

Zborno mjesto za sve sudionike je ispred zgrade OŠ Orehovica te u Podbrestu i Vulariji ispred društvenih domova. Sa sobom možete ponijeti samo rukavice ili nekakav alat (grablje, vile, lopata). Nakon akcije Općina Orehovica je osigurala jelo i piće za sve sudionike akcije. Svi se možete uključiti u akciju u svojem mjestu stanovanja. Uložimo svi nešto u očuvanje našeg okoliša.

Obavijest

Sutra, u petak, održat će se integrirani dan povodom Svjetskog dana zaštite voda. Stoga neće biti uobičajene nastave, nego će se provoditi radionice.

Radionice će početi u 7.30, a završiti u 11.30 sati, nakon čega svi učenici idu kućama.