Popis dodatnih radnih materijala za učenike 1. razreda u šk. godini 2019./2020.

Budući da u vrijeme upisa učenika u 1. razred u školskoj godini 2019./2020. još nisu bili odabrani udžbenici koji će se koristiti, roditelji nisu dobili popis dodatnih radnih materijala koje učenici trebaju. Udžbenici za 1. razred su novi u okviru frontalne provedbe novog kurikuluma i besplatni, točnije financira ih u cijelosti Ministarstvo obrazovanja i znanosti. Roditelji trebaju kupiti samo radne bilježnice i likovnu mapu, čiji popis možete pronaći u dokumentu u nastavku.

Popis dodatnih radnih materijala za učenike 1. razreda u šk. godini 2019./2020.

Cjelovite popise udžbenika za sljedeću školsku godinu možete pronaći u izborniku Kutak za roditelje -> Udžbenici.

OBAVIJEST O ISPISU PRIJAVNICA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU

Molimo roditelje i učenike završenih osmih razreda da u četvrtak, 11.7.2019. od 10-12h dođu u školu potpisati prijavnicu koja je uvjet za upis u srednju školu. Učenici koji nisu u mogućnosti doći u navedeno vrijeme neka sami isprintaju prijavnicu i potpisanu od roditelja dostave u školu. 

Ispis prijavnica će biti moguć od srijede, 10.7. 2019. 

Krajnji rok za zaprimanje potpisanih prijavnica je petak, 12.7.2019. kada se brišu s liste kandidati koji nisu zadovoljili preduvjete ili dostavili prijavnice.

Razrednici: Lidija Kokot i Ninoslav Jambrović

OBAVIJEST

U školskoj godini 2019./2020. koristit će se sljedeći udžbenici:

U 1. i 5. razredu za sve nastavne predmete te 7. razredu za kemiju, biologiju i fiziku koristit će se novi udžbenici u okviru frontalne primjene novog kurikuluma. Učenici će od Škole na korištenje dobiti udžbenike, a radne bilježnice trebaju kupiti prema popisu koji su dobili od razrednika.

U 2. i 6. razredu za sve nastavne predmete te 8. razredu za kemiju, biologiju i fiziku koristit će se eksperimentalni udžbenici i dodatni materijali u okviru eksperimentalne provedbe programa Škola za život. Učenici će od Škole na korištenje dobiti udžbenike i dodatne nastavne materijale.

U 3. i 4. razredu za sve nastavne predmete te 7. i 8. razredu (osim kemije, biologije i fizike) koristit će se udžbenici koji su u upotrebi od školske godine 2014./2015. Učenici će od Škole na korištenje dobiti udžbenike, a radne bilježnice trebaju kupiti prema popisu koji su dobili od razrednika.

U izborniku Udžbenici možete preuzeti popise udžbenika za pojedini razred.

Ravnatelj
Branko Sušec

Obavijest

Danas je priredba povodom Dana škole u 17,00 sati u našoj novoj dvorani.

Sutra, u srijedu, svi učenici trebaju isprazniti svoje garderobne ormariće i razrednicima predati ključeve od garderobnih ormarića i udžbenike koje su zadužili.

U četvrtak, 13.6., ćemo obilježiti Dan sporta. Svi učenici dolaze u školu ujutro na 7,30 u sportskoj odjeći i prisustvuju sportskim susretima koji će se održati na školskom igralištu. Sportske aktivnosti trajat će do 10,00 sati nakon čega učenici odlaze kućama. Za sve sudionike bit će pripremljeni sendviči i sokovi.

U petak, 14.6. je sjednica Učiteljskog vijeća.

Dopunska nastava će se održati od 24. do 28.6.2019.

Podjela svjedodžbi učenicima 8. razreda je 1.7. u 18,00 sati.

Podjela svjedodžbi svim ostalim učenicima je 4.7. u 9,00 sati.

Svim učenicima želim dobre ocjene i lijepe praznike.

Prvi dan nastave u slijedećoj školskoj godini je 9.9.2019.

Ravnatelj
Branko Sušec, prof.

Poziv na priredbu povodom Dana škole

Dragi roditelji, djedovi i bake, mještani općine Orehovica i prijatelji naše Škole,

s radošću vas pozivamo na našu tradicionalnu priredbu povodom Dana škole koja će se održati u utorak 11. 6. 2019. s početkom u 17.00 sati u sportskoj dvorani OŠ Orehovica

Za vas smo pripremili obilje pjesme, plesa, poneku recitaciju i neizostavne dramske prikaze. Na priredbi ćemo podijeliti i nagrade našim istaknutim učenicima i njihovim mentorima. 

Veselimo se vašem dolasku!

Djelatnici i učenici OŠ Orehovica

Obavijest o upisu djece u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2019./2020.

Upis djece u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2019./2020. obavljat će se 5. lipnja 2019. godine (srijeda) u Osnovnoj školi Orehovica u prostoriji školske knjižnice u vremenu naznačenom na pozivu roditeljima.

Mole se roditelji da sa sobom ponesu djetetov OIB i noviju zdravstvenu dokumentaciju. Dovoljno je da dođe jedan roditelj (bez djeteta).

Stručna služba OŠ Orehovica