Obavijest

Sutra u četvrtak 14.10.2021. obilježavamo Dane kruha u dvorištu škole posebno za svaku smjenu. Prva smjena obilježava u 11,30, a druga smjena u 13,00 sati. Program će trajati dvadesetak minuta, a učenici ne moraju nositi pekarske proizvode od kuće.

Ove godine škola se uključuje u natjecanje prikupljanja starog papira pod nazivom "Papir nije smeće". U nekoliko navrata tvrtka UNIMER će dostaviti kontejner za papir u školu, a učenici tada neka donesu stari papir od doma. Zato već sada doma pripremajte papir za donošenje u školu. Prvi kontejner će doći već slijedeći mjesec. UNIMER će na kraju školske godine nagraditi najbolju školu. Kriterij za odabir je količina papira po učeniku koji polaze školu. Prošle godine sve škole zajedno su prikupile 136 tona papira.

Obavijest

Zbog stručnog usavršavanja učitelja sutra, u petak, će svi učenici doći na nastavu u jutarnjoj smjeni. Nastava počinje redovito u 7,30 a završava u 11,30 kada svi učenici odlaze kućama.

Sutra nema produženog boravka.

Ravnatelj
Branko Sušec, prof.

Obavijest

Prema najavi u četvrtak popodne 23.9. općina ima akciju Zelena čistka.

Učenici petih i sedmih razreda bi se nakon četiri sata nastave priključili skupljanjem smeća kraj ceste od mosta kod hidrocentrale do naselja Orehovica. Učenici iz Podbresta i Vularije će nakon četvrtog sata uzeti torbe i bit će prevezeni u svoje naselje gdje će se sa po jednim učiteljem priključiti skupljanju smeća sa mjesnim udrugama. Učenici šestih i osmih razreda neka dođu od kuće na akciju u 16,00 sati na zborno mjesto u svojem naselju (Podbrest- Društveni dom, Vularija- Društveni dom, Orehovica-NK Croatia).

Učenici razredne nastave u popodnevnoj smjeni bi uredili školski vrt, hotel za kukce i obišli naselje Orehovica s vrećama za skupljanje smeća. Akcija će trajati do 18,00 sati, a učenici šestih i osmih razreda mogu se uključiti u 16,00 sati u svojim naseljima. Općina će osigurati osvježenje nakon akcije.

Učenici neka toga dana obuku prikladnu odjeću i obuću, te svakako ponesu rukavice kako ne bi dirali smeće golom rukom. Molim sve učitelje popodnevne smjene da budu na raspolaganju. Akcija završava u 18,00 sati. 

Ravnatelj
Branko Sušec, prof.

Obavijest

Dragi roditelji i skrbnici,

i ove godine će Općina Orehovica osigurati bilježnice za sve učenike. To podrazumijeva i kajdanke i zadaćnice. Znači roditelji na početku školske godine NE TREBAJU kupovati bilježnice.

Učenici će bilježnice dobiti u školi skupa s udžbenicima prvi dan nastave.

Obavijest

U ponedjeljak i utorak, 23. i 24. kolovoza 2021. godine, s početkom u 10,00 sati održat će se popravni i predmetni ispiti za učenike koji još nisu završili razred.

Molim učenike da se pripreme i odazovu na ispite. Dodatnih rokova više neće biti.

Ravnatelj:
Branko Sušec

Obavijest

Danas je zadnji dan nastave u školskoj godini 2020./2021.

Pred nama su još neke obveze pa donosimo kalendar predstojećih obveza:

24. - 29. 6. 2021. - dopunski rad za učenike koji imaju zaključene negativne ocjene. Učenici dolaze u četvrtak 24. 6. 2021. u 7.30 sati. Sa sobom trebaju ponijeti knjige, pribor za rad i papuče. 

29. 6. 2021. - završna priredba osmih razreda

2. 7. 2021. u 9.00 sati - podjela svjedožbi za sve učenike

28. 6. - 23. 7. 2021 - Sportski praznici