ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA

U ponedjeljak, 20. lipnja 2022. djeca predškolskih skupina „Gljivice“, „Jagodice“ i „Sovice“, rekla su doviđenja svojim odgojiteljicama i bezbrižnim predškolskim danima. Predškolci su u holu škole pred svojim roditeljima, djedovima i bakama, braćom i ostalim uzvanicima imali svoju završnu priredbu.

Nakon uvodnih riječi odgojiteljice Monike i ravnatelja škole, program priredbe započeo je pjesmom „Vrtićki maturanti“. Svaka skupina predstavila se sa dvije točke. Bilo je scenskih izvedbi, pjesme i plesa, a na kraju su se djeca oprostila pjesmom „Doviđenja“.

U dvorištu škole, odgojiteljice su djeci uručile diplome. Kraj našeg zajedničkog druženja zasladili smo sokovima i grickalicama.

Svim predškolcima želimo veseli ljetni odmor i sretan put u nove školske doživljaje!

Odgojiteljice: Monika Horvat, Marijana Višnjić i Marija Horvat

Opširnije...

Dan sporta u predškoli

U ponedjeljak, 20. lipnja 2022., predškolci su obilježili Dan sporta. Ujutro, dok još nije bilo prevruće, natjecali su se u trčanju na nogometnom igralištu NK „Croatia“ Orehovica. Među djevojčicama najbrže su bile Lorena Horvat („Gljivice“, 1. mjesto), Mia Bogdan („Gljivice“, 2. mjesto) te Alissa Bogdanić („Gljivice“, 3. mjesto). Među dječacima najbrži su bili Mihael Ignac („Sovice“, 1. mjesto), Žan Goričanec („Sovice“, 2. mjesto) i Teo Balog („Sovice“, 3. mjesto).

Po završetku trkačkog djela natjecanja, predškolci su se okušali u raznovrsnim štafetnim igrama. Energije, zabave i smijeha nije nedostajalo.

Kako nam je bilo, pogledajte u fotogaleriji.

odgojiteljice:
Marijana Višnjić, Marija Horvat, Monika Horvat

Opširnije...

SVIJET PRIRODE

Predškolci su 17.6.2022. zajedno sa svojim odgojiteljicama posjetili imanje Svijet prirode. Vlasnik imanja nas je upoznao sa jednom tradicijom koju oni imaju na svojem imanju. Svaka skupina koja dođe na njihovo imanje zasadi jedno stablo. Naše tete i pomagač su zasadili stablo breze. Na velikom imanju smo se upoznali sa svim domaćim životinjama. Vlasnik imanja nam je ispričao sve o životinjama. Nakon razgledavanja imanja razvukli smo dekice i uživali u prekrasnoj prirodi.

Opširnije...

Vožnja vlakom

U četvrtak, 26. svibnja 2022., djeca predškolskih skupina "Jagodice", "Sovice" i "Gljivice" putovala su vlakom od Male Subotice do Čakovca. Vožnja je prošla u velikom uzbuđenju, a većini je djece bila potpuno novo iskustvo. 

Po silasku s vlaka na Glavnom kolodvoru u Čakovcu, prošetali smo parkom te smo kod fontane napravili pauzu za sendvič. Nakon toga otišli smo do velikog dječjeg igrališta. Kako se u gradu toga dana održavao festival sporta, djeca su imala prilike upoznati različite vrste sportova. Najviše pažnje privukao je karate. Izlet smo završili u slatkom tonu - odlaskom na sladoled. 

Kako nam je bilo, pogledajte u fotogaleriji.

 

odgojiteljice:
Monika Horvat, Marija Horvat, Marijana Višnjić

Opširnije...

Predškolci u posjetu Knjižnici „Nikola Zrinski“ u Čakovcu

Predškolske skupine „Gljivice“, „Jagodice“ i „Sovice“ posjetile su 12. svibnja dječji odjel Knjižnice „Nikola Zrinski“ u Čakovcu.

U knjižnici nas je veselo dočekala knjižničarka Blaženka Hunjadi -Bašek. Djeci je pokazala prostor knjižnice, kako se mogu učlaniti, što je članska iskaznica te kako treba čuvati knjige od oštećenja.

U multimedijalnoj dvorani knjižnice, knjižničarka Blaženka objasnila je djeci zašto knjižnica nosi naziv Nikola Zrinski te im pročitala priču „Kapica za ježića“ Nade Iveljić. Djeci se priča jako svidjela i pažljivo su je slušala.

Najveseliji dio našeg izleta bila je igra na dječjem igralištu, nakon čega smo se rashladili ukusnim sladoledom.

Odgojiteljice

Opširnije...

Predškolci u potrazi za pisanicama

Zadnji dan prije praznika predškolci su se okušali u traženju pisanica. Zec je bio veoma brz i nismo ga vidjeli, no ostavio je puno čokoladnih jaja. Sva jaja su pronađena i na kraju potrage smo se zasladili.

Atmosferu možete vidjeti na fotografijama.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.