Predškolci su online

Djeca predškolskih skupina „Cvjetići“, „Medenjaci“ i „Tigrići“ već se nekoliko tjedana međusobno ne druže u svojim skupinama zbog novonastale situacije. Međutim, pjesma, ples, slušanje priča, crtanje, slikanje i druge aktivnosti i dalje su dio njihovog dječjeg svijeta.

Opširnije...

Fašnik u predškoli

U petak su se predškolci maskirali u „pčelice“ i tako maskirani prošetali selom. Sunčan i vjetrovit dan iskoristili smo da svima pokažemo naše maske koje smo zajedno s roditeljima izradili na radionici.

Opširnije...

Radionica izrade maske - predškola

U srijedu, 19. veljače 2020. godine, održana je radionica izrade maske. Radionici su prisustvovali roditelji i djeca predškolskih skupina "Cvjetići", "Medenjaci" i "Tigrići". Crne vreće, žute trake, hamer papir, krep papir, malo boje i malo kartona bili su potrebni da nastanu maske pčelica. Kako nam je bilo i što smo napravili, pogledajte na fotografijama. 

"Maškare, maškare, hoću ić' u maškare,

mamice, pusti me, kad ja molim te!"

Opširnije...

Likovna radionica "Cvjetići"

Likovna radionica za roditelje i djecu predškolske skupine „Cvjetići“ održat će se 19.2.2020. u 17:00 sati! Na radionici ćemo izraditi kostim za maškare. Molim vas da ponesete škare!

Roditeljski sastanak - "Cvjetići"

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Cvjetići" održat će se u četvrtak, 30. siječnja 2020. godine u 16:00 sati.

Odgojiteljica: Monika Kamenić

Roditeljski sastanak - "Medenjaci"

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Medenjaci" održat će se u srijedu, 29. siječnja 2020. godine u 17:00 sati.

Odgojiteljica: Marija Horvat