Radionica izrade maske - predškola

U srijedu, 19. veljače 2020. godine, održana je radionica izrade maske. Radionici su prisustvovali roditelji i djeca predškolskih skupina "Cvjetići", "Medenjaci" i "Tigrići". Crne vreće, žute trake, hamer papir, krep papir, malo boje i malo kartona bili su potrebni da nastanu maske pčelica. Kako nam je bilo i što smo napravili, pogledajte na fotografijama. 

"Maškare, maškare, hoću ić' u maškare,

mamice, pusti me, kad ja molim te!"

Opširnije...

Likovna radionica "Cvjetići"

Likovna radionica za roditelje i djecu predškolske skupine „Cvjetići“ održat će se 19.2.2020. u 17:00 sati! Na radionici ćemo izraditi kostim za maškare. Molim vas da ponesete škare!

Roditeljski sastanak - "Cvjetići"

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Cvjetići" održat će se u četvrtak, 30. siječnja 2020. godine u 16:00 sati.

Odgojiteljica: Monika Kamenić

Roditeljski sastanak - "Medenjaci"

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Medenjaci" održat će se u srijedu, 29. siječnja 2020. godine u 17:00 sati.

Odgojiteljica: Marija Horvat

Roditeljski sastanak - "Tigrići"

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Tigrići" održat će se u srijedu, 29. siječnja 2020. godine u 16:30 sati. 

Odgojiteljica: Maja Slaviček

Posjet knjižnici "Nikola Zrinski" u Čakovcu

Dana 10. prosinca 2019. djeca predškolskih skupina "Cvjetići", "Tigrići" i "Medenjaci" posjetila su Knjižnicu "Nikola Zrinski" u Čakovcu.

Opširnije...