„Pčelice“ i „Žapci“ obilježili Dane kruha

Ovaj tjedan, prema planu i programu, trebali smo obilježiti Dane kruha. Zbog novonastale situacije zadatak smo odradili kod kuće. Preko viber grupa roditeljima smo poslale prijedlog izrade slanog tijesta.

Opširnije...

Predškolci su online

Djeca predškolskih skupina „Cvjetići“, „Medenjaci“ i „Tigrići“ već se nekoliko tjedana međusobno ne druže u svojim skupinama zbog novonastale situacije. Međutim, pjesma, ples, slušanje priča, crtanje, slikanje i druge aktivnosti i dalje su dio njihovog dječjeg svijeta.

Opširnije...

Fašnik u predškoli

U petak su se predškolci maskirali u „pčelice“ i tako maskirani prošetali selom. Sunčan i vjetrovit dan iskoristili smo da svima pokažemo naše maske koje smo zajedno s roditeljima izradili na radionici.

Opširnije...

Radionica izrade maske - predškola

U srijedu, 19. veljače 2020. godine, održana je radionica izrade maske. Radionici su prisustvovali roditelji i djeca predškolskih skupina "Cvjetići", "Medenjaci" i "Tigrići". Crne vreće, žute trake, hamer papir, krep papir, malo boje i malo kartona bili su potrebni da nastanu maske pčelica. Kako nam je bilo i što smo napravili, pogledajte na fotografijama. 

"Maškare, maškare, hoću ić' u maškare,

mamice, pusti me, kad ja molim te!"

Opširnije...

Likovna radionica "Cvjetići"

Likovna radionica za roditelje i djecu predškolske skupine „Cvjetići“ održat će se 19.2.2020. u 17:00 sati! Na radionici ćemo izraditi kostim za maškare. Molim vas da ponesete škare!

Roditeljski sastanak - "Cvjetići"

Roditeljski sastanak za roditelje djece predškolske skupine "Cvjetići" održat će se u četvrtak, 30. siječnja 2020. godine u 16:00 sati.

Odgojiteljica: Monika Kamenić