1. a u posjetu predškolcima

Posljednji dan nastave prvog odgojno-obrazovnog razdoblja, 23. prosinca, učenici 1. a razreda naše škole bili su u posjetu predškolcima koji pohađaju predškolsku skupinu „Mrkvice“ te njihovim tetama, Mariji Horvat i Santani Horvat.

Opširnije...

Posjet Cinestaru

U petak. 9.12.2022. godine predškolske skupine „Mrkvice“, „Slonići“ i „Srčeka“ su posjetili Cinestar u Varaždinu.

Opširnije...

Kreativna radionica u predškoli

U ponedjeljak, 28. studenog 2022. godine, održana je kreativna radionica za roditelje predškolskih skupina „Srčeka“, „Slonića“ i „Mrkvica“.

Opširnije...

ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA

U ponedjeljak, 20. lipnja 2022. djeca predškolskih skupina „Gljivice“, „Jagodice“ i „Sovice“, rekla su doviđenja svojim odgojiteljicama i bezbrižnim predškolskim danima. Predškolci su u holu škole pred svojim roditeljima, djedovima i bakama, braćom i ostalim uzvanicima imali svoju završnu priredbu.

Nakon uvodnih riječi odgojiteljice Monike i ravnatelja škole, program priredbe započeo je pjesmom „Vrtićki maturanti“. Svaka skupina predstavila se sa dvije točke. Bilo je scenskih izvedbi, pjesme i plesa, a na kraju su se djeca oprostila pjesmom „Doviđenja“.

U dvorištu škole, odgojiteljice su djeci uručile diplome. Kraj našeg zajedničkog druženja zasladili smo sokovima i grickalicama.

Svim predškolcima želimo veseli ljetni odmor i sretan put u nove školske doživljaje!

Odgojiteljice: Monika Horvat, Marijana Višnjić i Marija Horvat

Opširnije...

Dan sporta u predškoli

U ponedjeljak, 20. lipnja 2022., predškolci su obilježili Dan sporta. Ujutro, dok još nije bilo prevruće, natjecali su se u trčanju na nogometnom igralištu NK „Croatia“ Orehovica. Među djevojčicama najbrže su bile Lorena Horvat („Gljivice“, 1. mjesto), Mia Bogdan („Gljivice“, 2. mjesto) te Alissa Bogdanić („Gljivice“, 3. mjesto). Među dječacima najbrži su bili Mihael Ignac („Sovice“, 1. mjesto), Žan Goričanec („Sovice“, 2. mjesto) i Teo Balog („Sovice“, 3. mjesto).

Po završetku trkačkog djela natjecanja, predškolci su se okušali u raznovrsnim štafetnim igrama. Energije, zabave i smijeha nije nedostajalo.

Kako nam je bilo, pogledajte u fotogaleriji.

odgojiteljice:
Marijana Višnjić, Marija Horvat, Monika Horvat

Opširnije...

SVIJET PRIRODE

Predškolci su 17.6.2022. zajedno sa svojim odgojiteljicama posjetili imanje Svijet prirode. Vlasnik imanja nas je upoznao sa jednom tradicijom koju oni imaju na svojem imanju. Svaka skupina koja dođe na njihovo imanje zasadi jedno stablo. Naše tete i pomagač su zasadili stablo breze. Na velikom imanju smo se upoznali sa svim domaćim životinjama. Vlasnik imanja nam je ispričao sve o životinjama. Nakon razgledavanja imanja razvukli smo dekice i uživali u prekrasnoj prirodi.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.