KREATIVNA radionica u predškoli

U srijedu, 29. studenog 2023. godine održana je kreativna radionica za roditelje predškolskih skupina “Bubamara”, “Zvjezdica” i “Pčelica”.  

Opširnije...

Predškolci u Cinestaru

U petak, 20. listopada 2023. godine, predškolske skupine „Zvjezdice“, „Pčelice“ i „Bubamare“ posjetile su Cinestar u Varaždinu.

Opširnije...

Prvi izlet predškole

U petak 22. rujna 2023. predškolske skupine "Pčelice", "Bubamare" i "Zvjezdice" krenule su zajedno na svoj prvi izlet.

Opširnije...

Hrvatski olimpijski dan u predškoli

11. rujna obilježili smo Hrvatski olimpijski dan.

Opširnije...

Obavijest roditeljima-upis djece u predškolu

OSNOVNA ŠKOLA OREHOVICA

Školska ulica 2, Orehovica

tel: 040/635-020

OBAVIJEST RODITELJIMA

UPIS DJECE U PREDŠKOLU

 

Osnovna škola Orehovica poziva roditelje djece rođene u razdoblju od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2018., da se odazovu u Osnovnu školu Orehovica na upis djece u predškolu za školsku godinu 2023./2024., koji će se održati u utorak 27. lipnja 2023. godine u 9,00 sati u prostorijama OŠ Orehovica. Potrebno je ponijeti podatke djeteta (rodni list, OIB, adresa, broj telefona) te medicinsku dokumentaciju ukoliko je posjedujete. Dijete ne treba biti prisutno upisu u predškolu.

 

Orehovica, 23. lipnja 2023.   

 

Ravnatelj: Branko  Sušec,univ.spec.oec.

Izlet predškolaraca u prirodu

U četvrtak, 1.6.2023. predškolske skupine “Mrkvice”, “Srčeka” i “Slonići” posjetile su imanje “Svijet prirode” u Lužanu Biškupečkom.

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.