Obavijest o održavanju nastave i raspored zvona za vrijeme nacionalnih ispita za 5. razrede

Ove godine eksperimentalno će se  provoditi  nacionalni ispiti za učenike petih razreda. Peti razredi imat će nacionalne ispite u vremenu od 10. do 12. listopada 2022. godine.  Nastava će od ponedjeljka do srijede biti usklađena sa provedbom ispita. Svi učenici petih razreda od ponedjeljka do srijede dolazit će u školu u 8.30 sati (autobus vozi od 8.15 sati). Svi ostali učenici tih dana nastavu će imati popodne.  U ponedjeljak od 12.00 sati (prijevoz čekaju od 11.30), a u utorak i srijedu od 10.30 (autobus čekaju od 10.00 sati). U srijedu će nastava popodne biti skraćena zbog odlaska učenika od 5. do 8. razreda na kazališnu predstavu u Čakovec (polazak u 15,30 sati ). Ove školske godine na proljeće,  nacionalne ispite će imati još učenici četvrtih i osmih razreda.

Ravnatelj Branko Sušec

Više o tome na stranici NCVVO na ovom linku: 

https://www.ncvvo.hr/obavijest-o-provedbi-nacionalnih-ispita-u-petom-razredu-u-81-osnovnoj-skoli/

Opširnije:Obavijest o održavanju nastave i raspored zvona za vrijeme nacionalnih ispita za 5. razrede

Obavijest o nacionalnim ispitima za učenike petih razreda

I ove godine eksperimentalno će se  provoditi  nacionalni ispiti za učenike petih razreda. Peti razredi će imati nacionalne ispite u vremenu od 10. do 12. listopada 2022. godine. U te dane nastava će za sve započeti nakon ispita (u 10,30 ili 12,00 sati).

Više o tome na stranici NCVVO na ovom linku: 
Ravnatelj
Branko Sušec

Osnovne informacije

U tjednu pisanja nacionalnih ispita, od 2. do 6. svibnja 2022., učenici osmih razreda u školu dolaze svaki dan u 8,00 sati!

U tablici je popis dopuštenog pribora za pisanje pojedinoga ispita.

ponedjeljak
2. svibnja
Hrvatski jezik

kemijska olovka kojom se piše crnom ili plavom bojom
utorak
3. svibnja
Matematika
kemijska olovka kojom se piše crnom ili plavom bojom, geometrijski pribor (trokut i ravnalo ili dva trokuta) džepno računalo – kalkulator – NIJE DOZVOLJENO
srijeda
4. svibnja
Biologija
kemijska olovka kojom se piše crnom ili plavom bojom
četvrtak
5. svibnja
Fizika 
kemijska olovka kojom se piše crnom ili plavom bojom, džepno računalo (kalkulator), jedan trokut ili jedno ravnalo
petak
6. svibnja
Kemija
kemijska olovka kojom se piše crnom ili plavom bojom i džepno računalo (kalkulator)

Mobiteli, pametni satovi i slični uređaji moraju se isključiti i odložiti u učionici na za to predviđeno mjesto (dobit ćete upute od dežurnih učitelja).

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.