Obavijest učenicima i roditeljima

Sutra u četvrtak 28.11.2019. u OŠ Orehovica ćemo imati redovni nastavni dan po projektima koji su predviđeni Školskim kurikulumom „I smetje vredi“ i „Lino višebojac“.

Svi učenici dolaze u školu po redovnom rasporedu u 8,15 sati. Autobus vozi po voznom redu. Učenici razredne nastave iz Podbresta također dolaze na nastavu u Orehovicu. Autobus kreće iz Podbresta u 7,50.

Do 11 sati će učenici sa svojim razredima za svoj razred izrađivati navijačke rekvizite za svoje igrače na sportskom natjecanju „Lino višebojac“ koje počinje u 12,00 sati. Stoga molim učenike da sutra u školu ponesu samo otpadne i dodatne materijale iz kojih će sami izraditi transparente (karton, letvice, prospekte, ljepilo, škare, flomastere, sprejeve i dr.) Povjerenstvo će odabrati najbolje izrađene rekvizite i najbolje navijačke skupine i podijeliti vrijedne nagrade za razred. Svi učenici neka obuku bijele majice s logom Škole koje su dobili za Dan škole.

Lino višebojac je projekt koji imamo sa Sportskim novostima iz Zagreba. Traje od 12,00 do 13,30 sati. Gosti će nam biti i vrhunski sportaši Filip Ude i naša bivša učenica Antonija Ružić.

Program predškole će se održati prema ustaljenom rasporedu od 7,30 do 13,00 sati.

Produženog boravka sutra u četvrtak neće biti.

O nastavi ili štrajku u petak pratite našu web stranicu i obavijesti na ulazu u školu.

Ravnatelj
                                                           Branko Sušec, prof.