Županijsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda"

U srijedu 8. ožujka 2023. učenice Emili Hajdinjak 5.c, Tihana Ignac 7.b i Vanessa Koač, 8.a činile su tročlanu ekipu za sudjelovanje na županijskoj razini Nacionalnog projekta za poticanje čitanja – natjecanja u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ koja se održala na II. OŠ Čakovec.

Učenica 8.a Mishell Požgaj predstavila se svojim kreativnim uradkom gdje je spojila tri djela u likovni izraz. Učenice je pripremala knjižničarka Matea Herman Talaš. Na županijskoj razini natjecanja u znanju posebnu pozornost trebalo je posvetiti djelima u kojima se protezala glavna tema natjecanja I love London.  Nakon pristupanja kvizu učenice su zajedno s 17 ostalih ekipa iz Međimurske županije pogledale film „Enola Holmes“ te se odlično zabavile.

Nažalost, nisu se plasirale na Državnu razinu natjecanja. Put do zvijezda jest dalek, ali nije NEDOSTIŽAN. Djevojkama čestitamo i neka dalje uživaju čitajući.

 

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.