1. a u posjetu predškolcima

Posljednji dan nastave prvog odgojno-obrazovnog razdoblja, 23. prosinca, učenici 1. a razreda naše škole bili su u posjetu predškolcima koji pohađaju predškolsku skupinu „Mrkvice“ te njihovim tetama, Mariji Horvat i Santani Horvat.

 Najprije smo se pozdravili, izgrlili, porazgovarali, a zatim nam je teta Marija pročitala slikovnicu „Pismo Djedu Mrazu“ koju su djeca slušala s velikom pozornošću. Porazgovarali smo o slikovnici te su djeca pričala o svojim božićnim željama. Obzirom da se prvašići rado prisjećaju svojih predškolskih dana, a u duhu božićnih i novogodišnjih blagdana, odlučili su darivati svoje prijatelje predškolce i „nekadašnje“ tete. S mnogo ljubavi, strpljivosti, maštovitosti i kreativnosti izradili su papirnate anđele koje su, pri samom završetku druženja, poklonili predškolcima i tetama uz želju da ih čuvaju i štite na njihovom životnom putu. 

učiteljica Marijana Višnjić

 

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.