Jezično - matematičke radionice

Čini li se i vama da jesenska čarolija polako jenjava? U produženom boravku je tako. Kao da se jesen umorila od silnog mahanja čarobnim štapićem. 
Tako su se učenici u radionicama više okrenuli jeziku i matematici te kroz zabavne i dinamične igre uvježbavali te vještine.

Četvrti razredi bavili su se glagolima. Razvijali su i vježbali svoje znanje o glagolima kroz igre kao što su: trčeći diktat, vrati tekstu gramatiku, bacamo kockice - pišemo rečenice…
Prvašići su razvijali svoje vještine čitanja, vježbali su glasovnu analizu i sintezu, igrajući: slikovne pitalice, trčeći diktat, živa slova…
Učenici drugih razreda bilu su matematičari. Zbrajali su i oduzimali brojeve u igrama: bingo, matematički čovječe ne ljuti se te igri brzog i točnog računanja.

Nekako je sve lakše kroz igru. Čak i čekati neku novu čaroliju...

Voditeljice produženog boravka

 

Više slika

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.