Božićna bajka u produženom boravku

S prvim danima prosinca započela je božićna bajka u produženom boravku. U toplo uređenom holu, gdje su učiteljice i učenici ukrasili bor i izradili kamin, zapjevao je i mali božićni zbor. Njegova pjesma rasplesala je elegantne snježne balerine i poigrala se sa bijelim pahuljama. 

Vrijedne su ruke učenika i učiteljica bile jako zaposlene. Na trenutak nam se učinilo kao da smo u maloj tvornici Djeda Božićnjaka. Samo što mi nismo izrađivali igračke, već smo našim učionicama željeli podariti božićno ruho. Rezali smo i bojali kugle, paprenjake, lizalice, crtali boriće i izrađivali anđele od papira i ukrasnih vrpci. Izradili smo snjegoviće, vilenjake, Djedove Božićnjake i njegove sobove, šumu ukrašenih jelki… Ipak, najviše smo se potrudili oko izrada ukrasa za božićni sajam. Okušali smo se tako u salvetnoj tehnici te drvene pločice pretvorili u božićne ukrase, a stare CD-e u svijećnjake.  Posijali smo pšenicu u limenke koje smo oslikali kolažom. Ne moramo ni reći da smo bili jako sretni kad je našim ćelavim posudicama narasla kosa! 

Uza sve to, redovito smo i marljivo pisali zadaće i pripremali se za ispite…kraj polugodišta kao i praznici sve su bliže i bliže…

Svi učenicima i učiteljima OŠ Orehovica kao i posjetiteljima ove stranice želimo sretne nadolazeće blagdane.

Voditeljice i polaznici aktivnosti produženog boravka

Više slika

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.