Zima ide...

Praznici su iza nas. Odmorili smo se, uživali u snijegu, poklonima… ali smo svi potiho priželjkivali ponovno okupljanje naše velike obitelji produženog boravka.  

Počeli smo u sportskom duhu, da ponovno ispunimo naš boravak smijehom, veseljem… da se prisjetimo koliko je važno biti spretan, strpljiv, uporan, borben, ali i pravedan. 

Nakon što smo se prisjetili zašto nam je ovdje zabavno, razmijenili smo dojmove i događaje sa praznika i polako prionuli na posao – pisanje zadaća i učenje, sve kroz igru i druženje. 

Vani nema snijega, ne možemo raditi snjegoviće, ali mi smo ih u boravku napravili – vesele, nasmiješene, samo što su od papira. Ukrasili smo zidove toplom zimskom odjećom, rukavicama, kapama, kaputima, šalovima…

A prvašići su izradili veeelikog snješka i otpjevali mu pjesmu… Da balerine ne bi same plesale svoj ples, učenici trećeg razreda  izradili su klizališta na kojima plešu klizači. Kako bi izgledala zima da je dama u bijelom kaputu dočarali su nam učenici drugih razreda, oslikavši u kolaž tehnici caricu zimu. Četvrti razred zabavio se izradom snježnih kugli te dašak zime i snijega proširio diljem hodnika, po prozorskim klupicama.

Carica zima možda ne caruje vani, ali smo joj mi započeli graditi carstvo u toplini našeg boravka… a ona svake večeri uz dobru knjigu i šalicu čaja uživa u naslonjaču pokraj kamina…

Voditeljice aktivnosti produženog boravka

Više slika

 

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.