Polaznici PB na završnoj konferenciji

Tjedan u produženom boravku protekao je i više nego radno. Osim zadaća, imali smo puno posla oko uvježbavanja točaka za završnu konferenciju.

Prvašići su učili pjesmu Frači Tutek (Bratec Martin), veseleći se svom nastupu. Drugi razred je vježbao kratki igrokaz „Snjegović u kaputu“, Jadranke Čunčić-Bandov. Učenici trećeg razreda su učili pjesmicu Zvonimira Baloga, „Hajde da se dogovorimo“. Za svoj nastup imali su ruže na šeširu i bili su baš simpatični! Četvrti  razred predvodio je točku u kojoj su učenici od 1. do 4. razreda pokazali koliko i zašto vole produženi boravak! 
Sad kad je završna konferencija iza nas, možemo reći da smo jako ponosni na svoj nastup!
Male, a i velike, složne ruke napravile su jedan veeeliki zajednički plakat uokviren upravo otiscima tih ruku, upotpunjen crtežima, fotografijama i porukama o boravku. Gledajući ga, prisjetili smo se lijepih, sretnih, smiješnih trenutaka u boravku, ali i shvatili da se naše druženje bliži kraju…

Voditeljice aktivnosti produženog boravka

Više slika

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.