Ponovno u produženom boravku

Početkom nove školske godine i u boravku smo se ponovno okupili. Sada smo jednu godinu stariji, malo smo narasli i željni smo novih znanja i izazova.  Našem Boravku smo ispričali što smo radili preko praznika,  što nam je nedostajalo iz produženog boravka i čemu se posebno veselimo.  Baloni, koji su nas dočekali, kao da su nas pozvali na igru i podsjetili zašto volimo biti ovdje.

 

Kako sve u prirodi već polako oblači jesensko ruho, na likovnim radionicama zabavili smo se slikajući jesenske motive - kišobrane i kišu. Ti radovi sada krase naše učionice.
U četvrtak nas je posjetio novinar koji je za emisiju „Školski sat“ snimio prilog o nama i o malom dijelu onoga što radimo u produženom boravku. Pokazali smo koliko smo vješti u sastavljanju riječi, rečenica i slikovnom pismu. Slagali smo priče u slici, ispričali ih i odglumili kao pravi znalci. Neki od nas su se odvažili i dali svoj prvi intervju.
Idući tjedan očekujemo i naše prvašiće, kojima svi zajedno želimo dobrodošlicu.
Veselimo se druženju u produženom boravku!

Voditeljice produženog boravka
 
 
Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.