Stigla je jesen!

U produženom boravku, vlast je preuzela – jesen. Svojoj čarolijom svakodnevno unosi najljepše boje u naše učionice. Žuta, crvena, zlaćana, smeđa igraju se svuda oko nas. U holu nas svakodnevno pozdravlja strašilo kojeg su za nas izradile naše učiteljice. A i u učionicama se širi jesenska vladavina.

Prvašići su se jako dobro snašli u PB. Marljivo pišu zadaće, igraju se, pjevaju, plešu, vesele se,  maštaju… I oni su odradili svoju prvu radionicu – likovnu. Kroz igru opisivanja i pogađanja jesenskih plodova i oni su upoznali blagodati jeseni. Kolažom i vještim ručicama oslikali su plodove po želji. Kako su se učenici drugog razreda puno igrali riječima i rečenicama, odlučili smo za promjenu malo zaplesati i zapjevati na plesno-glazbenoj radionici. Ipak, nismo zaboravili ni jesen. Poigrali smo se kazališta, pa smo njoj u čast osmislili igrokaze. Učenici trećih razreda marljivo su učili, ali su našli vremena i za igru, a posebno za slaganje kula od kocaka. Na likovnoj su radionici svojim čarobnim prstićima slikali lišće na stablima i stvorili svoju „Čudesnu šumu“. Četvrti razred ocrtao svoje dlanove na papirima jesenskih boja, od kojih su zatim izradili jesenski vijenac. 

Jesen se zaista uvukla u svaki kutak našeg boravka i tiho šapnula: To još nije sve…

Voditeljice produženog boravka
 
Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.