U iščekivanju Valentinova

Jedni ga zovu Valentinovo, drugi Dan ljubavi, a treći Dan zaljubljenih. No, kojim ga god imenom zvali, uvijek je lijepo obilježiti taj dan i drugima pokazati  koliko su nam važni.  Praznik ljubavi se službeno obilježava 14. veljače, no u naše je učionice već sada ušao duh Valentinova. 

U ovom su se tjednu naši mali polaznici podsjetili kako je ljubav važna, kako postoje različite vrste ljubavi, kako ljubav pokreće svijet, a poveli smo i raspravu o najboljim poklonima za taj dan. U želji da u naš produženi boravak unesemo „valentinovsko raspoloženje“,  prostorije naše stare škole ukrasili smo šarenim srcima, zaljubljenim ptičicama i ribicama koje su učenici izradili isključivo od srca te ih potom ukrasili prema vlastitim željama i trenutnoj inspiraciji.

Zavirite u naše učionice....


Voditeljice produženog boravka

Više slika

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.