Ponovno u produženom boravku nakon zimskih praznika

Nakon tri tjedna zimskih praznika vratili smo se u školske klupe. Odmorili smo se i sakupili energije za nove izazove koji nas očekuju u drugom polugodištu. Na našem prvom susretu prisjetili smo se kako smo proveli zimske praznike i svoje doživljaje ispričali našem Boravku koji je bio pomalo usamljen.  U želji da u našim polaznicima probudimo natjecateljski duh i potaknemo razvoj „malih sivih ćelija“, organizirali smo „Dan enigmatike“. Pripremili smo različite mozgalice, pitalice i ostale zabavne sadržaje, a učenici su svježih i odmorenih glavica uspješno istraživali, promišljali i otkrivali. 
U nestrpljivom iščekivanju zimskih radosti i nadi da će nam ove zime zaista trebati, izradili smo šarene kape, rukavice i šalove te njima ukrasili zidove i panoe naše stare škole.

Rezultate rada naših malenih polaznika možete pogledati u galeriji.

Voditeljice produženog boravka

Više slika

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.