"I smetje vredi"

Naša škola sudjeluje u projektu "I smetje vredi" u sklopu kojeg je u utorak 30. 4. 2019. održano natjecanje u izradi kreativnih stvari od prethodno prikupljenog otpada.

Na natjecanju su sudjelovali učenici razredne nastave OŠ Orehovica i PŠ Podbrest, dok će učenici predmetne nastave natjecanje imati sljedeće školske godine. Učenici su pokazali kreativnost i spretnost u ponovnoj upotrebi otpadnih materijala pa nije bilo lako odabrati najbolje radove. Najbolje radove zajednički su odabrale učiteljica likovne kulture Ljiljana Šarić, pedagoginja Maja Trstenjak i referentica za opće i upravne poslove te poslove Vijeća općine Orehovica Žaklina Vađunec.

Nagrade za najbolje radove bili su dronovi i LEGO setovi, a u ime pobjedničkih razreda primili su ih predsjednici razreda. Dronove su osvojili učenici 1. b, 2.b, 3. b i 4.b razreda, dok su LEGO setove osvojili učenici 3.a razreda i PŠ Podbrest.  Nagrade je pobjednicima uručio načelnik Franjo Bukal. 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.