Prikupljena hrana stigla do šapica

Ove nastavne godine pokrenut je projekt Bioinformativko koji ima cilj povezati nastavni predmet Priroda i školsku knjižnicu kroz kreativni pristup obilježavanja važnih datuma. U projektu sudjeluju učenici Knjižničarske skupine i knjižničarka OŠ Donji Kraljevec i učenici polaznici izvannastavne aktivnosti Prirodoslovko OŠ Orehovica, Mladi biolozi iz OŠ Hodošan s učiteljicom Kristinom Vrabec.

Jedna od aktivnosti Bioinformativka bila je obilježavanje Međunarodnog dana zaštite životinja. Međunarodni dan zaštite životinja obilježio se akcijom prikupljanja hrane za pse Skloništa za životinje Prijatelji Čakovec i mačke Udruge za zaštitu mačaka Sklonište dobrote Čakovec. Nakon iznimno uspješne akcije prikupljanja hrane, hrana je dostavljena malim šapicama u ponedjeljak 14.10.2019.. 

Velika hvala našim učenicima i roditeljima što nas podržavaju u ovakvim humanim akcijama! Da ne zaboravimo, šapice vam od srca zahvaljuju!

U nastavku vam donosimo objavu na Facebook stranici Azila Prijatelji Čakovec, budite slobodni staviti - sviđa mi se. 

Danas smo imali lijepo druženje s predstavnicima OŠ Orehovica, OŠ Donji Kraljevec, i Mladim biolozima i njihovom učiteljicom Kristinom Vrabec. 
Malo smo popričali, poigrali se, pomazili se, (štenci su opet pobrali najviše simpatija