Odlazak kuharice Katarine Botić u mirovinu

U petak, 13. studenoga 2020. godine, nakon 40 godina radnoga vijeka u Osnovnoj školi Orehovica, u mirovinu je otišla glavna školska kuharica Katarina Botić. Kolektiv OŠ Orehovica oprostio se od svoje kolegice, prijateljice, vrijedne radnice.

Ravnatelj Branko Sušec Katarini je uručio prigodan poklon kao zahvalu za svekoliki trud tijekom svih godina rada u školi, a poseban dio poklona bili su predmeti simboličke vrijednosti, poput drvene vješalice iz kuhinje stare škole koja priča priču o prvim Katarininim danima u školi...

 

Čestitao joj je na zatvaranju bogatog radnoga iskustva te zaželio sretan odlazak u mirovinu, uz uvjet da Katarina dođe na buduća školska druženja i, kao i uvijek  do sad, priredi najbolji grah!

Dvoje predškolaraca ohrabrilo se i zahvalilo u ime djece našoj kuharici. Riječi čestitke uputili su i Tomislav Vrbanec, predsjednik Radničkog vijeća OŠ Orehovica te Indira Valkaj, profesorica hrvatskoga jezika. Ovaj je susret pobudio emocije i nostalgiju, što se vidjelo u očima naše Katarine, ali i na licima ostalih zaposlenika.

Na kraju, Katarina Botić zahvalila se svima od srca te uz osmijeh pozvala okupljene na druženje uz bogat izbor  mesnih delikatesa i čokoladnih poslastica!

Dragoj našoj Katarini, želimo sretne umirovljeničke dane, puno zdravlja, uspjeha i veselja!

Kolektiv OŠ Orehovica