Obilježen Dan igre u OŠ Orehovica

U srijedu, 5. veljače, učenici razredne nastave OŠ Orehovica tradicionalno su obilježili Dan igre, a ovdje izdvajamo neke razrede. Pročitajte što kažu, koje su igre igrali, što su sve radili i kako su se zabavili, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u njihovoj fotogaleriji! Do sljedećeg igranja! 

Od igara igrali smo različite igre na tabletu, inačicu igre "država-grad-selo". Svoju smo je nazvali "ime, zivotinja, stvar". Igrali smo i društvene igre, skrivalice, bojanke...

Učenici 3. b 

Na Dan igre učenici 2.b igrali su igre Vješala, Jezični dvoboj, Matematički bingo i štafeta, tražili su predmete u skrivalicama i slagali foto puzzle. Najviše su uživali u plesu i izvršavanju zadataka preko GoNoodle aplikacije te se veselili napretku razrednog čudovišta. Dan za 10!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Učenici 2. b razreda

 

Igrali smo jezične i matematičke igre:  Na slovo, na slovo, Trčeći diktat, Bingo
Na Vjeronauku su na tabletima slagali puzzle.

Učenici 1. b razreda

Zimske radosti – briga za zdravlje 

Učenici 1.c/2.c razreda PŠ Podbrest odlučili su brinuti o sebi i svom zdravlju. Najprije su se pravilno hranili školskom užinom. Nakon toga odjenuli su prikladnu odjeću i obuću u skladu vremenskim uvjetima. Izašli su na školsko dvorište na svježi zrak i bavili se tjelesnim aktivnostima. Idućeg dana zimske radosti odvijale su se na obližnjem brdašcu. Zajedno sa svojom učiteljicom i asistenticom čekaju novi snijeg i zimske radosti. 
Djelić atmosfere prikazan je na fotografijama. 

Učenici 1. c/2. c razreda PŠ Podbrest