Fašnik u OŠ Orehovica

U utorak, 16. veljače, nitko nije mogao ostati ravnodušan pred maskama naše razredne nastave! Želite li zaviriti i pogledati kakvih je sve bilo?

U utorak u školu nije došao ni jedan učenik 2. b razreda. Ne znam što se dogodilo, ali u razredu su sjedili neobični, simpatični  likovi - ninja, liječnici s cjepivom (nažalost, imali su samo ograničene doze), rokerice i pjevač, vještice, Super Mario, Zlatokosa, princeza,  Makaron, Batman, Superman, a našao se tu i jedan vatrogasac za svaki slučaj. Nešto novo smo naučili, ali smo i plesali, pjevali, zasladili se i baš dobro zabavili.  Koliko god je bilo zabavno sa ovim neobičnim gostima, jedva sam čekala da mi se vrate moji učenici. 

 

Razrednica Dubravka Drvenkar

 

Fašnički duh u PŠ Podbrest unijeli su i učenici 1. c i 2. c razreda i samopouzdano pokazali svoje kreativne maske! Pridužile su im se i razrednica Tatjana Šafarić i učiteljica informatike Ivana Poljak. Pogledajte njihove maske!

 

 


Razrednica Tatjana Šafarić

 

Maškare su imale svoj dan i u 1. a razredu! Birali smo najbolju masku razreda. Bilo je tu mađioničara, dobrih vila, policajaca, anđela... U uži krug ipak su ušli Gusar i Ninđa gdje je s nekoliko glasova više pobijedio Gusar (Matej Mešanović). Prošetali smo i selom, te malo popričali s mještanima. Pogledajte nas na fotografijama! 
 

Razrednica Maja Srnec