Kino u OŠ Orehovica

Kad ste zadnji put bili u kinu i pogledali film? Odlazak u kino s prijateljima na omiljeni film nešto je najljepše, no kino možemo dovesti i u školu, film u učionicu, a možda i kradomice ispeći kokice i popiti sok! Što mislite?

U petak, 19.2. 2021. učiteljica nam je priredila pravo iznenađenje. Našu učionicu pretvorila je u kino dvoranu. Prije ulaska u učionicu dobili smo ulaznicu za igrani film. Potražili smo naše mjesto prema dobivenoj ulaznici. Na klupi su nas dočekale grickalice, a kasnije i sok. Uživali smo prateći igrani film za djecu "Crveni balon". Ova ideja nam se jako svidjela i nadamo se da će ih biti više. 


 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Učenici 2. c razreda

Kino učionica

Petak je u 2. b bio dan iznenađenja. Kako mi ne možemo u kino, učiteljica je kino dovela k nama. Najprije smo na vratima vidjeli natpis DVORANA 2B. Ništa nam nije bilo jasno. Kakva dvorana? To je naša učionica! Ali kad je učiteljica rekla da je dan za kino sve nam je postalo jasnije. Ponovili smo kako se ponašamo u kinu te dobili ulaznice. Na njima je, kao na pravim kino ulaznicama bio istaknut datum, mjesto i vrijeme projekcije filma, naziv filma te broj reda i sjedala. Kino nije kino bez kokica – to nas je dočekalo pri samom ulazu u „kino dvoranu“.

Gledali smo "Crveni balon", igrani film i svima nam se svidio. Ono što nas je rastužilo bilo je ponašanje ljubomornih dječaka i sudbina crvenog balona. Najviše od svega voljeli bi saznati kamo je otputovao dječak sa balonima. 

Kino u učionici nas je oduševilo! Da nam je bar više takvih iznenađenja.

Učenici 2. b razreda