Izlet učenika 1. razreda u Varaždin

U petak, 10.6.2022., učenici prvih razreda, te PŠ Podbrest, sa svojim učiteljicama i učiteljima, posjetili su grad Varaždin. Iako je jutro prije polaska bilo obilježeno kišom, to nije spriječilo djecu da budu radosna i dobrog raspoloženja. Uzbuđenje se osjetilo već u dvorištu škole dok su čekali autobus da ih odvede do Čakovca. U Čakovcu smo razgledali željeznički kolodvor, te smo s velikim nestrpljenjem čekali, i dočekali, dolazak vlaka. Nekima je to bila prva vožnja vlakom, pa se kod njih osjetilo i dodatno uzbuđenje.

Kad smo stigli u Varaždin, prošetali smo gradom, te se upoznali s njegovim znamenitostima. Srećom, kiša je prestala padati, pa smo mogli uživati u svim čarima tog prekrasnog grada. Da bi malo odmorili, na jednom od trgova uživali smo u sladoledu. Posjet Varaždinu završili smo igrom u parku, na jednom dječjem igralištu. Vlakom smo se ponovno odvezli do Čakovca, gdje smo se još malo poigrali prije dolaska autobusa koji nas je vratio do naše škole.

Puni dojmova, sretno smo se vratili našim kućama!

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.