Državna smotra iz Građanskog odgoja i obrazovanja

Državnu smotru projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja u korelaciji s drugim međupredmetnim temama – Projekt građanin 2023. koja se održala u subotu 20.5. obogatilo  je 17 projekata učenika OŠ i SŠ Međimurske županije.

Među njima s ponosom ističemo učenike naše škole u sastavu: Marin Plaftak, Nina Novosel, Emili Hajdinjak i Estellu Janušić pod mentorstvom njihovih učiteljica Senije Zadravec-Kermek i Branke Matjanec. Učenici su se istaknuli odličnim, preciznim i kreativnim plakatima, ali prije svega pokazali su svoje izvrsne prezentacijske vještine. Marljivost i trud naših učenika u suradnji s njihovim mentoricama pokazan je u punom svjetlu.

Po završetku smotre učenici i mentori Međimurske županije uživali su na Bunedku u igri i ljepoti izložbe cvijeća Floraart jer su to i zavrijedili, ne samo to nego i puno više. Još jednom čestitamo!

učiteljica Branka Matjanec

 

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.