PROGRAM PREVENTIVNIH AKTIVNOSTI

U petak, 10.studenog 2023. godine učenici od prvog do trećeg razreda sudjelovali su u preventivnom programu "Poštujte naše znakove"

koji je dio Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa, gdje su imali priliku sudjelovati u interaktivnoj predstavi kao i predavanjima naših policajaca, ali najzanimljivije od svega bila je vožnja JUMICARS-ima, zabavni autići koji su poštivali sva prometna pravila koja su djeca usvojila prije toga. No nisu samo niži razredi bili obuhvaćeni programom, i sedmi i osmi razredi imali su interaktivno predavanje o ulozi žena kroz povijest te su na kraju pogledali edukativan film "Udaj se kad si spremna" te završili porukama da uvijek imamo izbor i da ne treba nigdje žuriti, pogotovo oko važnih životnih odluka.

 

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.