POSJET PRVIH RAZREDA KNJIŽNICI I MUZEJU U PRELOGU

Učenici prvih razreda u petak, 17.11. 2023. posjetili su Knjižnicu i čitaonicu Grada Preloga.

Knjižničarka Maja pročitala im je priču o zmaju. On je dolazio svakoga dana u knjižnicu ali nije se pridržavao pravila ponašanja u knjižnici i morao ju je napustiti. Svaki učenik mogao je dodirnuti zmaja i u tome su svi uživali. Kroz priču naučili su da se knjige moraju čuvati, ne smije se ništa jesti ili piti blizu knjige, u knjižnici se ne smije glasno pričati i ometati ostale korisnike…

Nakon toga posjetili smo Muzej Croata insulanus Grada Preloga i razgledali izložbu Igra. Ravnateljica muzeja Iva u izložbenoj prostoriji sakrila je različite sličice. Učenici su ih morali potražiti, rasporediti se u grupe i složiti veliku sliku. Svi su uzbuđeno tražili dijelove i zajedno slagali veliku sliku. Prepoznali su i neke igračke koje su imali njihovi roditelji.

 

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.