Županijska razina natjecanja "Čitanjem do zvijezda"

Dana 1. ožujka. 2024. g. u II. osnovnoj školi školi održana je županijska razina Natjecanja Čitanjem do zvijezda. U kategoriji Kviz znanja (KZ) sudjelovalo je 16 škola, a u kategoriji Kreativni uradak (KU) 8 škola.

U kategoriji Kviz znanja naša ekipa učenika u sastavu: Lara Krčmar, . 7. a, Franka Just, 6. c i Emili Hajdinjak, 6. c nisu osvojile plasman za Državno natjecanje, ali su pokazale volju i upornost da će sljedeće godine biti još motiviranije za čitanje knjiga. U kategoriji Kreativni uradak našu školu predstavljala  je Tihana Ignac, učenica 8. b koja je na vrlo originalan način ispričala svoju nacrtanu priču inspiriranu zadanim knjigama koje su svi natjecatelji trebali pročitati: Moja baka je Zmaj; Trči! Ne čekaj me…; Zeleni pas. Učenica se poistovjetila s glavnim likovima, pravim junacima te poručila : “Obitelj je ono najbitnije, ono što nas povezuje". Svaka knjiga je novi prozor u svijet, zato se jednostavno moramo prepustiti toj misli.

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.