Općina Orehovica u našoj sportskoj dvorani nagradila tenisačicu Antoniju Ružić

Ovih dana objavljen je konačni ranking europskih mladih tenisačica do 16 godina na kojemu je naša mlada tenisačica Antonia Ružić iz Orehovice na prvom mjestu. U našoj novoj sportskoj dvorani danas je bilo upriličen prijam tenisačice Antonije Ružić koja je stigla u pratnji oca,od strane ravnatelja Osnovne škole Orehovica Željka Krištofića i općine Orehovice na čelu s načelnikom Franjom Bukalom.

Mlade novinarke e-međimurja također su popratile ovaj prijem i  napravile intervju. Na kraju je upriličeno fotografiranje s ravnateljem i delegacijom iz Općine, nastavnikom tjelesnog i razredom 5 b.

Antonia Ružić (16) je  mlada igračica čakovečkog Tenis kluba Franjo Punčec. Na nedavnom je Tennis Europe Junior Mastersu bila je upisala tri pobjede u tri dana i postala najbolja tenisačica do 16 godina, a s 15 je osvojila prvenstvo Hrvatske do 18 godina. Antonia je bila učenica Osnovne škole Orehovica, a sada pohađa drugi razred Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu  i  trenira do šest puta tjedno i to po nekoliko sati. Čestitke mladoj sportašici!

Službena rang lista