Proljetni sportski praznici 2023.

U OŠ Orehovica pod pokroviteljstvom UNICEF-a od 11. do 14. travnja održan je projekt "Proljetni praznici".

Opširnije...

Žabarenje

Volonterski rad i uživanje u čarima prirode nije strano polaznicima Čuvara prirode i Ekološke grupe OŠ Orehovica. Vrijedni i marljivi učenici ove su subote (11.3.2023.) sudjelovali u žabarenju.

Opširnije...

Projekt „Nasilje je OUT“

Osnovna škola Orehovica uključila se u provođenje projekta „Nasilje je OUT“. Projekt provodi udruga AdAstra sa školama partnerima, Osnovnom školom Donji Kraljevec i Osnovnom školom Draškovec. Sufinanciraju ga Ministarstvo rada, mirovinskog sustava i socijalne politike, Općina Donji Kraljevec i Međimurska županija.

Opširnije...

Romski kotač na putu obrazovanja - o projektu

 

Ukupna vrijednost projekta: 187.287,38 є
Sredstva EU: 145.791,28 є  / OŠ Orehovica 41.496,00 є
Trajanje projekta: 21. kolovoza 2013. – 21. veljače 2015.
Partneri: Općina Orehovica, Udruga UZOR

Ciljevi projekta
Opći cilj: Promicanje i stvaranje jednakih prilika u pristupu obrazovanju za skupine u nepovoljnom položaju
Specifični ciljevi: Poboljšati školski uspjeh, poznavanje hrvatskog jezika i uključenost učenika romske nacionalnosti u izvannastavne aktivnosti, socijalna inkluzija, pospješiti razvoj multikulturalnog ozračja u školi i mjestu  Orehovica,  uvesti ekološki odgoj i obrazovanje, poboljšanje socijalnih i komunikacijskih vještina i veća motiviranost romske djece za uključivanje u srednjoškolsko obrazovanje

Opširnije...

Polaznici PB na završnoj konferenciji

Tjedan u produženom boravku protekao je i više nego radno. Osim zadaća, imali smo puno posla oko uvježbavanja točaka za završnu konferenciju.

Opširnije...

Zima ide...

Praznici su iza nas. Odmorili smo se, uživali u snijegu, poklonima… ali smo svi potiho priželjkivali ponovno okupljanje naše velike obitelji produženog boravka.  

Opširnije...

Kolačići

Ovo mrežno mjesto koristi samo kolačiće (engl. cookies) nužne za ispravan prikaz sadržaja mrežnih stranica. Ne prikupljamo, pohranjujemo niti obrađujemo osobne podatke posjetitelja. Nastavkom pregleda naših mrežnih stranica prihvaćate da se nužni kolačići spreme na vaš uređaj.